TOP 10 neveste de la EURO 2016

TOP 10 neveste de la EURO 2016

EURO 2016 aduce în Franța cei mai în formă jucători din fotbalul european. Privirile fanilor și obiectivele fotoreproterilor se vor îndrepta însă și spre frumoasele soții care îi susțin pe fotbaliști. Actrițe, cântărețe, fotomodele, jurnaliste sau sportive profesioniste ele sunt prezente la EURO 2016. TOP 10 neveste de la EURO 2016!

 

 • Ann-Kathrin Brömmel

Este soția lui Mario Götze. Fotomodel pentru nume grele precum Maybelline, Diesel, Braun, AXE și Philipp Plein dar și cântăreața, Ann-Kathrin este mai în vârstă decât mijlocașul german și îl eclipsează complet atunci când sunt împreună.

 

 

 • Ana Ivanovic

Frumoasa jucătoare de tenis este alături de Bastian Schweinsteiger la acest campionat European. Ana Ivanovic va fi una din tintele fotografilor la acest EURO.

 

 

 • Ludivine Sagna

Mereu alături de Bacary Sagna fie la echipa de club fie la echipa națională Ludivine ne va oferi și cronici de sport. Ea face parte din echipa emisiunii Touche Pas à Mon Sport prezentată de către Estelle Denis, iubita lui Raymond Domenech prezent și el la emisuni la fel ca și Henri Leconte și expertul Unibet, celebrul Pierre Ménès .

 

 

 • Viktoria Varga

Ungaria se prezintă bine la acest EURO cu naționala calificată și cu superba Viktoria Varga, iubita lui Graziano Pellè. Cei doi sunt împreună de peste 2 ani și atacantul italian este într-o creștere de formă incredibilă!

 

 

 • Alexandra Ivarsdottir

Miss Islanda acum 8 ani și mare amatoare de sport, Alexandra este sursa de inspirație pentru Gylfi Sigurdsson. Superba blondă este “vânată” de fotoreporterii englezi, iar fanii lui Swansea o primesc cu ovații pe stadion!

TOP 10 neveste de la EURO 2016

 

 • Polly Parsons

Este soția lui Thomas Vermaelen și un fan declarată al clubului FC Barcelona. La EURO trebuie însă să își suțină soțul și naționala Belgiei. Este actrița, fotomodel și prezentatoare tv.

 

 

 • Pilar Rubio

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos are o soție superbă. Pilar este fan Real și toată lumea așteaptă să o vadă și cu tricoul Spaniei – sau fără…

 

 

 • Edurne Garcia

Avem încă un spaniol în top, David de Gea. Frumoasa cântăreața Edurne Garcia îl însoțește la evenimentele cu tentă mondenă , dar a fost destul de discretă până în prezent. Adevărul este că la echipa Spaniei apară încă Iker Casillas… V-o amintiți desigur de la Eurovision 2015, excelentă piesă Amanecer ( doar locul 21 la Eurovision…) devenind și melodie oficială pentru La Vuelta.

 

 

 

 • Sara Carbonero

Soția lui Iker Casillas este prezentatoare și journalist sportiv. Va fi prezenta în tribune la meciurile Spaniei, dar rămâne de văzut dacă soțul ei va fi titular la EURO 2016.

 

 

 • Shakira

Columbianca este în mod constant alături de soțul ei, Gérard Piqué. Învățată cu atmosfera din Liga Campionilor și din campionatul Spaniei , Shakira se va descurca desigur și al EURO, mai ales că are loc în Franța.

TOP 10 neveste de la EURO 2016

Ca bonus le avem pe:

 • Isabelle Matuidi

Soția mijlocașului de la PSG este extrem de discreta și nu apare prea des pe stadioanele din Franța. Este totuși Campionatul European și ar trebui să fie alături de Blaise Matuidi.

 

 

 • Claudine Palmer

Robbie Keane este la ultima mare competiție, iar soția sa va fi cu siguranță alături de fani în tribune. Machiată și gătită Claudine Palmer Keane va atrage desigur privirile fanilor și obiectivele fotografilor.

 

 

 • Noemie Happart

Este iubita lui Yannick Feirreira Carrasco, jucătorul lui Atletico Madrid. Câștigătoare a titlului Miss Belgique în 2013, Noemie este un mare fan al naționalei Belgiei.

TOP 10 neveste de la EURO 2016 – ne gasiti si pe undepariem.com

 

Leave a Reply