Spania vs Georgia – „Furia Roja” pregatita de EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Spania vs Georgia

Marti incepand cu ora 21.45, Spania va primi pe Coliseum Alfonso Pérez in ultimul meci amical inainte de deplasarea la turneul final, vizita reprezentativei similare a Georgiei. Intalnirea de la Madrid va fi condusa la centru de V. Thórarinsson, ajutat la cele doua tuse de catre G. Sigurdsson si G. Gunnarsson. Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Spania vs Georgia in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Spania vs Georgia„Furia Roja” pare 100% pregatita pentru EURO 2016, asta o demonstreaza numai ultimele doua partide amicale disputate in aceasta perioada. Spania a inscris numai putin de 9 goluri in precedentele doua jocuri scoala disputate in compania Bosniei si Coreei de Sud. Ce-i drept a si primit de fiecare data cate un gol, insa asta nu cred ca ar trebui sa de-a motive de ingrijorare fanilor spanioli, in conditiile in care favoritii, joaca foarte bine in aceasta perioada.

Marti vor avea parte de un alt adversar cu care pot face scor. Georgia vine la Madrid cu acelasi team cu care s-a deplasat si la Bucuresti pentru intalnirea pierduta cu 1-5 in fata selectionatei tricolore, asa ca stiind gravele probleme ale gruzinilor aratate in meciul cu Keseru & co., nici nu cred ca ar trebui sa ne gandim ca „Furia Roja ” nu va face scor cu saracii georgieni.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Spania vs Georgia

Cele doua nu sunt la prima intalnire directa, ba din contra s-au mai intalnit de doua ori in preliminariilePonturi fotbal EURO 2016 - Amical Spania vs Georgia Campionatului Mondial din 2012. La vremea aceea, Georgia i-a tinut in sah pe spanioli pe teren propriu, drept dovada ca „Furia Roja” s-a impus in Georgia doar cu 1-0, golul gazdelor de marti fiind inscris abia in minutul 86 de catre Soldado. Nici in mansa retur Spania nu a defilat, asta chiar daca s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, gruzinii aratand ca pot fi si in deplasare o echipa incomoda.

Ei bine, in partida de marti, lucrurile stau total diferit, Spania fiind pe o evidenta panta ascendenta, gruzinii cu un lot format in mare parte din jucatori care evolueaza in campionatul intern, vor fi mai mult ca sigur preocupati sa nu primeasca multe goluri. Acum, daca Romania le-a dat 5 goluri oaspetilor de marti, Spania oare cate goluri va inscrie ?! Cel putin 4 as spune eu, in conditiile in care stim foarte bine cu totii cum s-au prezentat gruzinii la Bucuresti.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Spania vs Georgia

  • Spania marcheaza peste 2.5 goluri @ Cota 1.57 – la agentia de pariuri online NetBet
  • Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 3-0 @ Cota 2.00 – la agentia de pariuri online Sportingbet
  • Spania castiga ambele reprize @ Cota 1.57 – la agentia de pariuri online 888Sport

Numar de goluri in multe variante, scor corect, marcator, pauza/final, cornere, rezultat si numar de goluri la pauza, rezultat si over/under si multe alte optiuni excelente de pariere la Agentia de pariuri online Betfair!

 

Leave a Reply