Slovacia vs Irlanda de Nord – Avancronica intalnirii de pe Antona Malatinskeho

Ponturi pariuri EURO 2016 – Slovacia vs Irlanda de Nord

Astazi incepand cu ora 21.45, Slovacia va primi pe Štadión Antona Malatinského din Trnava intr-o ultima partida amicala inainte de EURO 2016, vizita reprezentativei similare a Irlandei de Nord. Ponturi pariuri EURO 2016 – Slovacia vs Irlanda de Nord in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri EURO 2016 - Slovacia vs Irlanda de NordPoate surpriza saptamanii trecute in ceea ce privesc rezultatele din meciurile amicale, o constituie victoria Slovaciei in fata Germaniei cu 3-1. Ca a invins Germania asta e, dar cred ca surpriza mai mare a fost revenirea gazdelor de astazi de la 0-1, repetand astfel cu Germania, isprava Angliei formatie care dupa ce a fost condusa cu 1-0 a invins cu 3-2.

Echipa probabila SlovaciaKozacik – Svento, Skrtel, Durica, Pekarik – Kucka, Hrosovsky – Mak, Hamsik, Weiss – Nemec.

Ei bine, acum daca ne uitam pe meciuri Slovaciei din ultima perioada, indeosebi cele amicale, observam ca victoria cu Germania nu este intamplatoare deloc, pentru ca Slovacia nu a pierdut niciodata in cele 6 meciuri amicale disputate dupa campania de calificare la EURO 2016 ( 4 victorii si 2 egaluri ).

Ponturi pariuri EURO 2016 - Slovacia vs Irlanda de Nord

Ponturi pariuri EURO 2016 – Slovacia vs Irlanda de Nord

De partea cealalta, Irlanda de Nord s-a dovedit ca nu este chiar atat de slaba precum o vedeau multi in grupa Romaniei de calificare la EURO 2016 si nu este exclus ca nord-irlandezii sa faca o figura Ponturi pariuri EURO 2016 - Slovacia vs Irlanda de Nordfrumoasa la Europeanul francez. Spuneam ca nu sunt chiar atat de slabi precum ii vedeau multi pentru ca irlandezii s-au impus in 3 din cele 4 intalniri amicale de dupa preliminariile pentru EURO, pe cea de-a 4 a incheind-o la egalitate 1-1 cu Tara Galilor, o alta debutanta la EURO 2016.

Echipa probabila Irlanda de Nord : Caroll – Evans, Cathcart, McLaughlin, McAuley – McGinn, McNair – Lafferty, Davies, Ward – Washington.

Doar de doua ori s-au mai intalnit cele dua pana in acest moment, in preliminariile pentru CM din 2010, Slovacia invingea Irlanda de Nord si in tur si in retur cu 2-0 si 2-1.

Profita de livet-tv pentru Slovacia vs Irlanda de Nord, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Bine, Belarus, Slovenia si Letonia s-au numarat printre adversarii rapusi in amicale de nord-irlandezi, adversari net inferiori Slovaciei, insa Irlanda de Nord cu siguranta are puterea si valoarea sa nu piarda in Slovacia, asta chiar daca gazdele vin dupa un 3-1 de poveste cu Germania. Insa, daca va pierde, suntem absolut convinsi ca nu va face la diferenta mare de scor.

Ponturi pariuri EURO 2016 – Slovacia vs Irlanda de Nord

 Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply