Romania vs Ucraina- Ultima sansa pentru jucatori sa prinda lotul de Euro

Ponturi fotbal Euro Romania vs Ucraina

In penultima partida de pregatire inainte de Euro nationala Romaniei va infrunta la Torino o alta echipa calificata la competitia din Franta, nimeni alta decat tara vecina Ucraina. In cele ce urmeaza echipa Superpont va prezinta Ponturi fotbal Euro Romania vs Ucraina.

Profita de cel mai mare bonus la pariuri sportive in valoare de 1500 Ron!

Meciul va incepe de la ora 20:30 si se va disputa pe stadionul Olimpic din Torino fiind transmis pentru Romania de postul Digi Sport 1.

Foarte probabil ca aceasta partida este ultima sansa pentru jucatori sa il impresioneze pe selectionerul Anghel Iordanescu, iar pentru acesta este ultima ocazie de a definitiva lotul care va participa la Euro.

ponturi fotbal euro romania vs ucraina

Romania vine dupa o alta partida disputa in Italia, la Como, partida in care tricolorii au reusit doar o remiza in fata selectionatei statului RDC Congo.

Elevii lui Anghel Iordanescu au facut o prima repriza foarte bun, in care au reusit sa deschida scorul prin Nicolae Stanciu si in care au mai ratat cateva ocazii bune de a marca.

La pauza insa se pare ca ceva s-a rupt in angrenajul echipei, iar in repriza secunda Romania practic nu a contat in atat, congolezii reusind egalarea in minutele de final prin fostul jucator al Petrolului Ploiesti, Jeremy Bokila.

ponturi fotbal euro Romania vs ucraina

Dupa partida Anghel Iordanescu a declarat:,,Consider ca am facut o prima repriza foarte buna si in care am fi putut inchide meciul daca marcam la ocaziile pe care le-am mai avut. Speram ca jucatorii care au intrat in repriza secunda sa aduca un plus echipei, insa prestatia din repriza secunda nu a fost prea buna.”

Datorita revenirilor lui Dragos Grigore si Lucian Sanmartean, dar si a prestatiei slabe din repriza secunda Anghel Iordanescu va trimite in teren o echipa incare se vor mai regasi doar 3 dintre titularii meciului precedent.

Astfel ca selectionerul ar putea trimite in teren urmatorul 11: Tatarusanu-Matel, Chiriches, Grigore, Rat-Sanmartean, Pintilii-Stancu, Maxim, Popa/Ivan-Keseru.

Dupa meciul cu Ucraina, Romania va mai disputa o partida amicala pe data de 3 iunie impotriva Georgiei, urmand ca peste fix o saptamana sa debuteze la Campionatul European in meciul de deschidere impotriva Frantei.

Pentru Ucraina aceasta este prima partida de pregatire inainte de Euro, urmand sa mai dispute inca 1 in data de 3 iunie impotriva Albaniei.

ponturi fotbal Euro Romania vs Ucraina

Ucraina face parte din grupa C alaturi de Germania, Irlanda de Nord si Polonia si va debuta la competitia din hexagon pe 12 iunie intru-un meci in fata campioanei mondiale Germania.

Ultima partida disputa de nationala Ucrainei a fost pe data de 28 martie atunci cand baietii antrenati de fost glorie a lui Dinamo Kiev Mikhaylo Fomenko s-au impus cu 1-0 in fata selectionatei Tarii Galilor.

In 2011 a avut loc ultima partida directa dintre cele 2 echipe nationale. Ca si acum partida a fost tot una amicala si s-a terminat cu victoria la penaltyu-uri a Ucrainei dupa ce in timpul regulanentar scorul a fost 2-2.

Hints&Tips Ponturi fotbal Euro Romania vs Ucraina

  • Romania este neinvinsa in ultimele 18 partide internationale
  • Spania este singura echipa care a reusit sa invinga Ucraina in ultimele 16 partide
  • Romania a marcat de cel putin 2 ori in toate partidele directe

Ponturi fotbal Euro Romania vs Ucraina

Ambele echipe marcheaza cota 2,15 la agentia de pariuri online Netbet

Egalitate la pauza cota 1,90la casa de pariuri online Unibet

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply