Tara Galilor si Slovacia se intalnesc in primul meci al grupei B

Ponturi fotbal EURO 2016 – Tara Galilor vs Slovacia

Sambata incepand cu ora 19.00, Tara Galilor va primi pe Stade Matmut-Atlantique ( Stade de Bordeaux ) din Bordeaux in calitate de gazda a acestui meci de la EURO 2016, reprezentativa similara a Slovaciei. Intalnirea din cadrul grupei B va fi condusa la centru de o brigada din Norvegia ce-l va avea la centru pe S. Moen, ajutat la cele doua margini de catre compatriotii sai K. Haglund si F. Andås. Ponturi fotbal EURO 2016 – Tara Galilor vs Slovacia in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Primul meci al grupei B de la acest Campionat European le va pune fata-n fata pe Tara Galilor, formatie care dupa o campanie de calificare reusita la acest turneu final, nu a mai batut pe nimeni in amicalele ce au urmat dupa preliminariile pentru EURO 2016.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Tara Galilor vs SlovaciaDupa ce s-a vazut cu sacii in caruta si cu calificarea in Franta in buzunar, galezii lui Bale au facut figuratie in amicalele pregatitoare pentru EURO 2016. In primul amical de dupa preliminarii, Tara Galilor a pierdut contra Olandei cu 2-3 chiar pe teren propriu, urmand apoi un rezultat de egalitate 1-1 cu liderul grupei de calificare la EURO, grupa din care a facut parte si Romania, Irlanda de Nord. Ultimele doua amicale disputate cu Ucraina si Suedia lui Zlatan Ibrahiomovic au constituit tot atatea infrangeri, ba mai mult, galezii au primit 4 goluri fara sa marcheze vreunul, rezultate care-si pot pune amprenta pe moralul lui Bale & co. in primul meci de la acest turneu final.

Echipa probabila Tara Galilor : Hennessey – Davies, Williams, Chester – Taylor, King, Allen, Ramsey, Gunter – Bale, Voakes.

De partea cealalta, Slovacia si-a continuat parcursul perfect din preliminarii si in amicalele ce au urmat dupa aceasta campanie de calificare la turneul final, ba mai mult, slovacii au pierdut doar 8 partide in ultimii 3 ani de zile.

Fie ca a fost vorba de Elvetia, Islanda, Georgia sau chiar Germania, toate aceste formatii s-au inclinat rand pe rand in fata artagoasei echipe slovace, cel mai mult de suferit din intalnirile cu Slovacia avand fara doar si poate Germania, echipa care a pierdut cu 1-3 chiar pe teren propriu, asta dupa de deschisese scorul. Tot 3 goluri ca si Germania, au primit si Islanda, Elvetia si Georgia, formatie care a rapus „Furia Roja” cu 1-0 in ultimul amical al acesteia inainte de EURO 2016, asta dupa ce pierduse cu doar 3 zile inainte in Romania cu un neverosimil 1-5.

Echipa probabila Slovacia : Kozacik – Svento, Durica, Skrtel, Pekarik – Pecovsky, Kucka – Weiss, Hamsik, Mak – Nemec.

Chiar in ultimul amical inainte de plecarea in Franta, Slovacia a termiant la egalitate 0-0 cu Irlanda dePonturi fotbal EURO 2016 - Tara Galilor vs Slovacia Nord, insa per total, slovacii par sa aiba un avantaj fata de galezi, cel putin din punct de vedere al moralului, oaspetii intalnirii de pe Stade Matmut-Atlantique fiind neinvinsi intr-un meci oficial sau amical de 8 partide, timp in care au bifat 5 victorii si 3 rezultate de egalitate.

Cele doua s-au intalnit doar de doua ori pana acum. In preliminariile pentru EURO 2008 cele doua reprezentative isi imparteau victoriile de fiecare data pe terenul adversarei, Slovacia impunandu-se in Tara Galilor cu 5-1 in octombrie 2006, urmand ca un an mai tarziu, in septembrie, galezii sa-si ia revansa la retur printr-o victorie cu 5-2 chiar pe terenul Slovaciei.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Tara Galilor vs Slovacia

Ponturi fotbal EURO 2016 - Tara Galilor vs Slovacia

Cum cele doua sunt la prima prezenta la un turneu final cu siguranta nu vor sa piarda la meciul de debut. Dupa cum am mai spus, Slovacia se afla intr-o vizibila crestere, dar revenirea lui Gareth Bale in tabara galezilor ar putea crea ceva probleme pentru defensiva slovaca, asa ca un meci cu goluri inscrise de ambele parti nu cred ca ar trebui sa mire pe nimeni, insa totusi parca Slovacia pleaca cu prima sansa.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Tara Galilor vs Slovacia

  • Ambele echipe marcheaza @ Cota 2.25 – la agentia de pariuri online Stanleybet – Deschide aici un cont la Stanleybet

Profita de livet-tv pentru EURO 2016, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

 

Leave a Reply