Spania vs Coreea de Sud – „Furia Roja” in plina ascensiune

Ponturi fotbal EURO 2016 – Spania vs Coreea de Sud

Miercuri incepand cu ora 17.30, Spania va primi pe Red Bull Arena din Leipzig in al doilea meci de pregatire pentru Campionatul European vizita reprezentativei similare a Coreei de Sud. Ponturi fotbal EURO 2016 – Spania vs Coreea de Sud in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Spania vs Coreea de Sud„Furia Roja” a inceput cu dreptul aceasta serie de amicale disputate pe taram germano-austriac, in prima partida de pregatire disputata contra Bosniei & Herzegovina, Nolito & co. au invins intr-o partida pronosticata corect aici si de catre redactia www.superpont.com, cu 3-1, Nolito fiind eroul Spaniei datorita celor doua goluri inscrise in prima repriza intr-un interval de numai 7 minute.

Echipa probabila Spania : De Gea – Alba, Pique, San Jose, Bellerin – Bruno, Busquets, Thiago, Fabregas, Silva – Morata.

Nu va fi ultima partida de pregatire pe care spaniolii o vor diputa inainte de EURO 2016, pe 07 Iunie Spania va intalni in ultimul meci de pregatire pentru turneul final din Franta, reprezentativa similara a Georgiei, formatie care va veni la disputa cu Spania dupa meciul cu Romania de pe 03 Iunie.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Spania vs Coreea de Sud

Ponturi fotbal EURO 2016 – Spania vs Coreea de Sud

Coreea de Sud este fara doar si poate cea mai buna formatie de pe continentul asiatic, aceastaPonturi fotbal EURO 2016 - Spania vs Coreea de Sud nemaipierzand un joc fie el amical sau oficial din noiembrie 2014 ( 0-1 cu Iran intr-o disputa amicala ). Bine intre timp coreenii au pierdut si finala Cupei Asiei cu Australia, insa duelul cu australienii invitati la Cupa Asiei ATENTIE, a fost pierdut abia in prelungiri, scorul la finalul celor 90 de minute regulamentare fiind egal 1-1.

Echipa probabila Coreea de Sud : Sung-ryong – Tae-hwi, Jeong-ho, Hyun-soo, Kee-hee – Sung-yueng, Kook-young, Tae-hee, Jae-sung, Heung-min – Dong-won.

Un lucru este foarte clar, Coreea de Sud nu este Bosnia & Herzegovina, asiaticii fiind poate putin mai slabi decat europenii, adversarii asiatici ai Coreei de Sud fiind fara doar si poate cu multe clase sub formatiile din Europa, practic coreenii neavand adversar in Asia, insa daca ne uitam si vedem ca din primul 11 coreean nu vor lipsi  Ki Sung-yueng, Heung-min Son sau Ji Dong-won, jucatori cu state vechi la echipe din Europa, nu cred ca „Furia Roja” va avea un meci chiar atat de simplu.

Profita de livet-tv pentru Austria vs Malta, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Bine, nu cred ca spaniolii vor avea chiar asa mari probleme in a se impune in fata coreenilor, mai ales daca acestia vor juca la fel de bine ca in meciul cu Bosnia & Herzegovina, sa nu uitam totusi ca din primul 11 al lui Del Bosque nu vor lipsi David Silva, Alvaro Morata, Cesc Fabregas si De Gea, insa un gol al sud coreenilor nu cred ca ar trebui sa mire pe nimeni, insa Spania cred ca se va impune in cele din urma, chiar daca poate nu o va face la scor.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Spania vs Coreea de Sud

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

 

 

Leave a Reply