Sansele Romaniei pentru a se califica mai departe din grupa A

Ponturi fotbal EURO 2016 – Sansele calificarii Romaniei

Nu am putut produce surpriza in meciul de deschidere si sa obtinem macar un rezultat de egalitate cu gazda turneului final insa sanse pentru calificarea mai departe in faza urmatoare a competitiei inca sunt. Ponturi fotbal EURO 2016 – Sansele calificarii Romaniei le analizam si noi in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Este clar ca cele mai mari sanse pentru calificarea in faza urmatoare a EURO 2016 le vom avea doar cu doua victorii in aceste ultime doua partide de la turneul final, cu Elvetia si Albania. Ei bine, insa nici cu aceste doua victorii nu suntem siguri de calificarea directa mai departe, insa daca Elvetia pierde si cu Franta, atunci selectionata tricolora va lua fata elvetienilor in lupta de calificare directa, datorita meciului direct castigat.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Sansele calificarii Romaniei

  • 2.15 este cota Elvetiei la agentia de pariuri online NetBet pentru un eventual succes in fata Romaniei. Selectionata noastra are o cota pentru victorie de 3.60 in timp ce un rezultat de egalitate este cotat la o valoare de 3.20 de catre aceeasi agentie.

Victoriile din meciurile cu Elvetia si Albania, nu sunt singurele variante pentru armata generalului Anghel Iordanescu in ceea ce priveste calificarea. Chiar daca nu vom invinge Elvetia si vom termina doar la egalitate cu acestia, vom sta la mana Frantei pentru calificare. Vom sta la mana lui Payet & co. deoarece ne va trebui o victorie la cel putin 2 goluri diferenta in meciul cu Albania si tara gazda a turneului final va trebui sa invinga Elvetia pentru ca noi sa mergem mai departe.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Sansele calificarii Romaniei

Ponturi fotbal EURO 2016 – Sansele calificarii Romaniei

Bine, si aici apare o problema. Daca Elvetia de exemplu inscrie un gol Frantei, noi va trebui sa marcam Albaniei 3 goluri, daca elvetienii marcheaza de doua ori, Romania va trebui sa inscrie de 4 ori si tot asa pentru ca avem nevoie sa castigam cu Albania la diferenta de doua goluri pentru a ne califica.

Ei bine prieteni, pana acum am vorbit de scenariile frumoase, scenariile care ne califica din aceasta grupa A, insa avem si unul din care Romania e posibil sa rateze calificarea mai departe la acest turneu final. Sigur, bine ar fi ca acest scenariu sa-l evitam, insa nationala tarii noastre se poate lovi si de acesta.

Profita de livet-tv pentru EURO 2016, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal EURO 2016 - Sansele calificarii RomanieiCel mai important este sa nu pierdem cu Elvetia pe 15 Iunie, pentru ca daca pierdem cu elvetienii atunci orice sansa a noastra de a merge mai departe va fi spulberata inca din fasa.

Mai avem totusi varianta in care sa batem Elvetia si Albania dar sa nu mergem mai departe. Daca elvetienii castiga cu Franta, atunci cele 3 echipe ( Romania, Albania si Franta ) vor avea maximul de puncte ( 6 puncte ) dar vor fi departajate de meciul direct. Odata departajate de acest meci direct, va fi luat in calcul golaverajul si pentru Keseru & co. va fi foarte important scorul facut in meciul cu Albania pentru o calificare directa. Si cum Albania nu a aratat deloc rau in meciul cu Elvetia, nu vad cum am putea face scor cu ei, insa noi speram sa nu ajungem la aceste ultime scenarii. HAI ROMANIA !!!

Inscrie-te gratuit in grupurile Super Sportingbet si Super NetBet si ai premii de mii de RON garantate zilnic pentru tine pe toata perioada EURO 2016!

 

Leave a Reply