Irlanda vs Suedia – Irlandezii debuteaza la EURO dupa o pauza de 18 ani

Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda vs Suedia

Luni incepand cu ora 19.00, Stade de France din Paris va fi gazda intalnirii dintre Irlanda, formatie ajunsa la EURO 2016 dupa o pauza de 18 ani, si Suedia lui Zlatan Ibrahimovic, echipa care are ca obiectiv calificarea in fazele urmatoare ale Campionatului European. Duelul de la Paris va fi condus de o brigada din Serbia ce-l va avea la centru pe Milorad Mažić, ajutat fiind la cele doua margini de catre compatriotii Milovan Ristić si Dalibor Djurdjević. Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda vs Suedia in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Irlanda vs SuediaPe locul 3 a terminat Irlanda grupa de calificare la acest Campionat European dupa Germania si Polonia insa in fata Scotiei, Georgiei si Gibraltarului. Cum era si normal a venit barajul pentru irlandezi, un baraj in care aveau sa intalneasca artagoasa formatie a Bosniei & Herzegovina. Dupa 1-1 in mansa tur din Bosnia, irlandezii aveau sa se impuna la retur cu 2-0 rezultat ce le-a adus iata la calificarea dupa 18 ani la turneul final.

Echipa probabila Irlanda : Randolph – Brady, Clark, O’Shea, Coleman – McCarthy, Whelan, Hendrick – Hoolahan – Long, Walters.

Dupa ce s-au vazut cu calificarea la EURO 2016 in buzunar, au urmat logicile partide amicale pregatitotare pentru acest campionat European, amicale in care irlandezii nu au rupt deloc gura targului. Din cele 4 dispute amicale pe care irlandezii le-au jucat dupa terminarea barajului, acestia nu au reusit sa se impuna decat in duelul cu Elvetia ( 1-0 ), intalnirile cu Slovacia si Olanda fiind terminate doar la egalitate 2-2 si 1-1. S-ua facut de ras insa chiar in ultimul meci disputat pe proiul teren inainte de plecarea in franta, Belarus, formatie net inferioara Irlandei, administrandu-i acesteia o infrangere cu 2-1, insucces care poate afecta moralul irlandezilor in disputa de la Paris.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Irlanda vs Suedia

Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda vs Suedia

De partea cealalta, Suedia, la fel ca si Irlanda, a trebuit sa treaca de un baraj pentru a ajunge la EUROPonturi fotbal EURO 2016 - Irlanda vs Suedia 2016, asta dupa ce a terminat pe locul 3 intr-o grupa din care au mai facut parte Austria, Rusia, Muntenegru, Liechtenstein si Moldova. In calea fericirii suedezilor la baraj a iesit nimeni alta decat marea rivala din nord, Danemarca, formatie ce va fi si adversarul Romaniei in campania de calificare la EURO 2016.

Echipa probabila Suedia : Isaksson – Olsson, Lindelof, Granqvist, Lustig – Forsberg, Ekdal, Kallstrom, Durmaz – Berg, Ibrahimovic.

Dupa ce au castigat cu 2-1 pe teren propiu, Suedia s-a deplasat in Danemarca poate pentru cel mai dificil meci al campaniei de calificare la EURO 2016, in conditiile in care danezii aveau nevoie de o victorie cu doar 1-0 pentru a merge la turneul final in dauna lui Zlatan Ibrahimovic & co. S-a terminat insa 2-2 cu doua goluri inscrise de cine altul de cat Ibra, omul care a calificat practic de unul singur Suedia la acest Campionat European.

Profita de livet-tv pentru EURO 2016, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Meciurile amicale care au urmat dupa barajul cu Danemarca nu au adus victorii pe banda rulanta pentru suedezi, insa nici infrangeri usturatoare sau surprinzatoare. In afara de infrangerea din fata Turciei, suedezii au terminat la egalitate cu Estonia, Cehia si Slovenia, si au invins Finlada si Tara Galilor, galezii inclinandu-se in fata Suediei chiar in ultima partida amicala inainte de plecarea in Franta a ambelor formatii.

La prima vedere, Suedia pare ca pleaca cu sansa intai, insa cum Irlanda este la turneul final dupa o pauza destul de lunga, ma astept ca aceasta sa de-a o replica pe masura Suediei, orice punct castigat de irlandezi in acest prim meci de la EURO 2016 cantarind foarte mult la moralul jucatorilor pentru disputele ulterioare pe care le vor avea cu Italia si Belgia.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda vs Suedia

  • Zlatan Ibrahimovic ( Suedia ) sa marcheze oricand in meci @ Cota 2.00 –  la agentia de pariuri online Stanleybet – Bonus 100% de la Stanleybet daca pariul tau va fi pierzator

Inscrie-te gratuit in grupurile Super BetfairSuper Sportingbet si Super NetBet si ai premii de mii de RON garantate zilnic pentru tine pe toata perioada EURO 2016!

 

Leave a Reply