EURO 2016 Amicale – Irlanda vs Olanda

Ponturi fotbal EURO 2016 Irlanda vs Olanda

Test tare pentru elevii lui Martin O’Neill! Irlanda infrunta nationala „Portocalei Mecanice” intr-un amical de lux pe stadionul Aviva din Dublin. Cele doua echipe s-au intalnit de 14 ori pana acum, prima confruntare avand loc in 1924 si terminandu-se la egalitate. Olanda conduce detasat clasamentul intalnirilor directe cu „green army”, castigand 7 din cele 14 intalniri fata de 3 victorii ale irlandezilor. Este un test important si util pentru ambele nationale. Ponturi fotbal EURO 2016 Irlanda vs Olanda, meci amical, 27 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 Irlanda vs OlandaMartin O’Neill incearca sa clarifice echipa de start pentru Euro 2016 si va experimenta in meciul contra „Portocalei Mecanice”.  „The green army” a disputat 2 amicale pana acum in 2016 si a reusit o victorie contra adversarei Romaniei, Elvetia (1-0) si un egal contra Slovaciei 2-2. Impartind grupa cu Germania, Polonia, Scotia, Georgia si Gibraltar, Irlanda a terminat campania de calificare pe locul 3 si a fost nevoita sa joace la baraj pentru accederea la turneul final. Avand cea mai buna defensiva din grupa, trupa condusa de O’Neill a trecut usor de Bosnia dupa un egal in deplasare si o victorie pe teren propriu. La turneul din Franta irlandezii au parte de „grupa mortii”, fiind vecini de grupa cu Italia, Belgia si Suedia. Cu un  lot 35 de jucatori, Martin O’Neill are o singura dilema: portarul. Absenta lui Rob Elliot (Newcastle) si inconstanta celorlalti goalkeeperi sunt singura problema a irlandezilor care pun accent pe joc fizic si pe jocul defensiv. De asemenea antrenorul nu poate conta pe serviciile lui James McCarthy si  Ciaran Clark ambii fiind accidentati.

Ponturi fotbal EURO 2016 Irlanda vs OlandaLegat de formula de start Martin O’Neill declara:

” Primul 11 aliniat va fi o combinatie intre jucatorii de baza si cei care trebuie sa ma impresioneze pentru a prinde un loc in lotul pentru Euro. Jucatorii care nu au mai evoluat de ceva timp vor avea sansa sa intre pe teren si sa impresioneze. Cred ca testul contra Olandei va fi extrem de folositor pentru noi.” 

Echipa probabila:  Randolph – Walters – Murphy – Hendrick – Whelan – Quinn – Hoolahan – Brady – Keogh – Coleman – Duffy.

Aici găsești toate promoțiile, ofertele și recenziile necesare pentru a putea miza pe favoriții tăi în competițiile sportive!

Ponturi fotbal EURO 2016 Irlanda vs OlandaUna dintre marile surprize ale campaniei de calificare la turneul european din Franta a fost necalificarea Olandei. Facand parte dintr-o grupa cu Cehia, Islanda, Turcia, Letonia si Kazakhstan, „Portocala mecanica” s-a clasat pe locul 4, nereusind sa prinda nici macar un loc la baraj. Piezand ambele meciuri atat cu insularii cat si cu super motivatii cehi, echipa antrenata Blind a fortat calificarea in meciurile contra ienicerilor. Dupa un egal in Olanda (1-1) ucatorii din tara lalelor au trait dezamagirea din Turcia unde au cedat cu un rusinos 3-0. In 2016 Olanda a disputat 2 partide amicale in compania Frantei si a Angliei. Daca francezii s-au impus la limita in Olanda castigand cu 2-3, Anglia cu un Hodgson care experimenteaza cautand echipa ideala pentru turneul final, a fost invinsa de „portocala mecanica” cu 1-2

Ponturi fotbal EURO 2016 Irlanda vs Olanda

Pentru amicalul contra Irlandei, Blind poate folosi urmatorul 11 de start:

Zoet – Blind – Willems – Bruma – Veltman – Bazoer – Afellay – Wijnaldum – Promes – Janssen – Depay.

Ponturi fotbal EURO 2016 Irlanda vs Olanda:

Victorie Irlanda 1  solist, cota 3.40 la casa de pariuri online Betfair.

Sansa dubla 1 sau x, cota 1.55 la agentia de pariuri online Netbet.

Total goluri peste 2,5 , cota 2,25 la agentia de pariuri  Fortuna

 

 

Leave a Reply