Irlanda de Nord vs Belarus – Irlandezii se pregatesc de EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda de Nord vs Belarus

Vineri seara incepand cu ora 21.45, Irlanda de Nord va primi pe Windsor Park din Belfast intr-o partida amicala premergatoare turneului final din Franta, vizita reprezentativei similare a statului Belarus. Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda de Nord vs Belarus in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal EURO 2016 - Irlanda de Nord vs BelarusIrlanda de Nord, o mai veche cunostinta a nationalei Romaniei isi pregateste debutul la EURO 2016 cu doua amicale tari. Primul va fi cu Belarus vineri, urmatorul cu Slovacia pe 04 Iunie, chiar inainte cu o saptamana de EURO 2016. Pe nord – irlandezi ii cunoastem foarte bine din grupa Romaniei de calificare la EURO, nu de alta dar au fost chiar castigatorii grupei, asa ca suntem cu toti curiosi sa vedem daca parcursul bun din grupa de calificare va fi continuat si in aceste doua dueluri amicale.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda de Nord vs Belarus

De partea cealalta, Belarus nu-si pregateste prin aceste intalniri amicale decat Campionatul Mondial din 2018, turneu care se va desfasura in Rusia, dupa cum bine stim Belarus nu a obtinut calificarea la turneul final din Franta, oaspetii de vineri seara terminand pe locul 4 intr-o grupa din care au mai facut parte Spania, Slovacia, Ucraina, Luxemburg si Macedonia.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Irlanda de Nord vs Belarus

Pana la intalnirea cu Irlanda de Nord, bielorusii au mai disputat doua partide amicale dupa terminareaPonturi fotbal EURO 2016 - Irlanda de Nord vs Belarus campaniei de calificare la EURO 2016, cu Armenia si Muntenegru, dueluri pe care le-au terminat la egalitate 0-0, cum de altfel au terminat si in meciul cu Macedonia din ultima etapa a preliminariilor.

Nord-irlandezii insa, au disputat 3 partide amicale dupa finalul preliminariilor, partide din care au iesit invingatori doar in doua situatii ( cu Slovenia si Letonia, ambele castigate cu acelasi scor 1-0 ), cea de-a treia fiind incheiata la egalitate 1-1 cu Tara Galilor.

 Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Apararea nord-irlandezilor o cunoastem foarte bine, una inchegata care cu greu ia gol, insa nici cu cea a bielorusilor nu ar trebui sa ne fie rusine, drept dovada ultimele 3 partide, toate incheiate de oaspetii de vineri la egalitate 0-0, tocmai de aceea nu cred ca ar trebui sa ne asteptam la cine stie ce meci spectaculos in intalnirea de pe Windsor Park, foarte probabil cel putin pana in minutul 30 sa avem parte de un scor alb pe tabela de marcaj, daca nu chiar pana la pauza.

 Ponturi fotbal EURO 2016 – Irlanda de Nord vs Belarus

  • 1X2 Pana in minutul 30 : X @ Cota 1.60 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Scor corect ( la pauza ) : 0-0 @ Cota 2.10 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !! 

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply