Cotele Romaniei la EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 – cotele Romaniei la pariuri

Incepem sa numaram pe degetele unei singure maini zilele care au mai ramas pana la debutul selectionatei tricolore la un turneu final european dupa o pauza de 8 ani. Debutam vineri intr-un meci de gala cu gazdele acestui turneu, Franta, intr-o reeditare a intalnirii din 2010 din preliminariile pentu CE din 2012 ( Franta vs Romania 2-0 ). Ponturi fotbal EURO 2016 – cotele Romaniei la pariuri in acest articol.

Cote pentru Romania in faza grupelor

Suntem dupa cum bine stim cu totii intr-o grupa cu Franta, Elvetia si Albania, o grupa in care sansele ca Romania sa iasa din aceasta grupa sunt destul de mici in comparatie cu cele ale Frantei sau Elvetiei, insa mai mari fata de ale debutantei Albania. 9.00 este cota oferita de agentia de pariuri online NetBet pentru ca Romania sa castige grupa A, in timp ce Franta primeste o cota de doar 1.33, Elvetia 4.50 si Albania 29.00 din partea aceleeasi agentii.

Ponturi fotbal EURO 2016 – cotele Romaniei la pariuri

Va spuneam ca suntem cotati cu sansa a 3 a pentru iesirea din aceasta grupa A. Intr-adevar aceeasi agentie de pariuri online NetBet ofera o cota de 1.55 pentru ca selectionata condusa de generalul Iordanescu sa se califice mai departe din grupa, in timp ce Franta, favorita chiar si la castigarea turneului final primeste o cota de doar 1.01 pentru iesirea din grupa. Elvetia are o cota de 1.22 iar Albania una de 3.00 pentru acelasi pariu.

Clasare Romania in faza grupelor

Nu stim sigur ce poate selectionata noastra sa faca in faza grupelor, personal m-as bucura la castigarea a cel putin 4 puncte, insa cu 4 puncte putem termina cu ajutorul lui D-zeu pe locul 3 si ajutati si de rezultatele din celelalte grupe, chiar ne putem califica mai departe.

2.50 este cota oferita de agentia de pariuri online Fortuna ca Romania sa termine pe locul 3 in grupa A.

Daca D-ne fereste terminam pe ultimul loc si cine stie cum pariem pe acest lucru inca de acum la casa de pariuri online Fortuna, atunci vom primi o cota de 3.00

Spuneam ca eu cred ca vom strange 4 puncte in aceasta grupa. Ei bine, daca Romania face 4 puncte agentia de pariuri online Winmasters ofera pentru acest pariu – Romania acumuleaza 4 puncte, o cota de 3.70.

Daca cumva reusim sa strangem doar 3 puncte dintr-o eventuala victorie cu Albania sa spunem, atunci aceeasi agentie ne ofera o cota de 3.55 pentru acest pariu.

Ei bine, si daca printr-o minune batem tot in grupa si acumulam 9 puncte din 9 posibile 😉 Stiti cat e cota pentru Romania acumuleaza 9 puncte la agentia de pariuri online Winmasters ?! Va spun eu daca nu stiti : 65.00 prieteni, 65.00 !!

Ponturi fotbal EURO 2016 - Cotele Romaniei la pariuri

Alte optiuni pentru Romania la acest EURO 2016:

 • Romania nu acumuleaza niciun punct @ Cota 9.80 – la agentia de pariuri online Winmasters
 • Romania castiga un singur punct in grupa A @ Cota 4.90 – la agentia de pariuri online Winmasters
 • Romania si Franta sa termine pe primul respectiv al doilea loc in grupa @ Cota 13.50 – la agentia de pariuri online Winmasters
 • Romania este eliminata in faza grupelor @ Cota 2.00 – la agentia de pariuri online NetBet
 • Romania este eliminata in optimi de finala @ Cota 2.40 – la agentia de pariuri online NetBet
 • Romania castiga competitia primeste din partea agentiei de pariuri online NetBet o cota de 90.75, iar pariul – Romania ajunge in finala EURO 2016 dar pierde, primeste din partea aceleeasi agentii o cota de 67.00.

Golgheterul Romaniei la EURO 2016 – Ponturi fotbal EURO 2016 – cotele Romaniei la pariuri

Denis Alibec, Claudiu Keseru, Florin Andone si Bogdan Stancu sunt varfurile de lance ale generalului pentru acest turneu final si jucatorul roman creditat de agentia de pariuri online Betfair cu cele mai mari sanse de a iesi golgheterul turneului este Bogdan Stancu 😉 Stiti ce cota are ?! 201.00 va spun eu !!

Bogdan Stancu este creditat iar de aceeasi agentie cu cele mai mari sanse de a iesi golgheterul selectionatei tricolore la acest turneu. 6.00 este cota oferita de Betfair pentru ca „Motanul” sa fie golgheterul Romaniei la EURO 2016.

Acesta este urmat de Nicolae Stanciu si Florin Andone, ambii primind din partea Betfair o cota de 7.50 pentru ca unul dintre acestia sa fie golgheterul Romaniei la EURO 2016.

Surprinzator sau nu, Denis Alibec si Claudiu Keseru, atacantii pe care ne putem baza la acest turneu final primesc doar cota de 13.00 din partea agentiei de pariuri online Betfair pentru ca unul dintre ei  sa fie golgheterul Romaniei la EURO 2016.

Alte pariuri pentru Romania la EURO 2016

 • Romania inscrie peste 3.5 goluri la EURO 2016 @ Cota 2.00 – la agentia de pariuri online Betfair
 • Romania inscrie sub 3.5 goluri la EURO 2016 @ Cota 1.72 – la agentia de pariuri online Betfair
 • Romania se califica in semifinale @ Cota 13.00 – la agentia de pariuri online Fortuna
 • Romania se califica in sferturile de finala @ Cota 4.33 – la agentia de pariuri online Fortuna
 • Romania marcheaza cele mai putine goluri la EURO 2016 @ Cota 11.00 – la agentia de pariuri online Fortuna
 • Romania va incasa cele mai multe goluri de la turneul final @ Cota 11.00 – la agentia de pariuri online Fortuna
 • Romania marcheaza cel mai rapid gol de la EURO 2016 @ Cota 29.00 – la agentia de pariuri online Fortuna

Ponturi fotbal EURO 2016 - Cotele Romaniei la pariuri

Ponturi fotbal EURO 2016 – cotele Romaniei la pariuri

Leave a Reply