Cotele Italiei la EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Italiei la pariuri

Participarea la Europeanu din Franta de anul acesta este cea de-a 10 participare pentru echipa Italiei. Elevii lui Antonio Conte sunt optimisti si spera sa repete performanta  din 1968 cand Riva si Anastasi au adus singurul titlu european al squadrei azzurra. Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Italiei la pariuri.

Cote Italia  la câștigarea EURO 2016

Italia este vazuta de bookmakeri a 7-a favorita la castigarea EURO 2016 dupa Franta, Germanbia, Spania, Anglia, Belgia si Portugalia. Datorita faptului ca au un singur titlu castigat si 3 finale pierdute, completat de valoarea lotului nationala „Cizmei” primeste o cota de 19 la casa de pariuri online  Betfair.

Italia , in faza grupelor.

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Italiei la pariuri

Nationala condusa de Antonio Conte face parte din grupa E, alaturi de Belgia, Suedia si Irlanda. Squadra azzurra este cotata cu o cota de 2,6  la casa de pariuri online UnibetFiind intr-o  grupa extrem de echilibrata cu echipe care au jocul axat pe defensiva, Italia primeste cota de 3,1 pentru o victorie contra favoritei grupei Belgia. In disputa cu suedezii, italienii sunt favoriti si primesc o cota de 2 , iar in fata celei mai slab cotate echipe din grupa, Irlanda, jucatorii lui Conte au o cota de 1,75 pentru victorie, la aceeasi casa de pariuri online UnibetDe asemenea, fiind a doua favorita la calificarea in grupa E, Italia primeste cota 1,4 pentru o calificare pe primele doua locuri din grupa.

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Italiei la pariuri

Cote pentru eliminarea Italiei la Euro

Asa cum am vazut si pana acum, nationala Italiei nu este o echipa constanta la turneele finale, iar pentru asta bookmakeri au pregatit cateva cote atractive in cazul in care italienii parasesc competitia prematur.

  • Daca Italia paraseste competitia in faza grupelor, casa de pariuri online NetBet plateste 4,2 lei pentru fiecare leu pariat.
  • Pentru o eliminare in sferturile competitiei, italienii sunt cotati cu o cota de 4,5 , iar pentru o eliminare in faza semifinala sunt cotati cu 8 la Fortuna

Cel mai bun jucator al turneului

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Italiei la pariuri

In absenta unor conducatori de joc experimentati in lotul Italiei, Graziano Pelle pare cel mai bine cotat din nationala condusa de Conte  pentru a castiga titlul de cel bun marcator al campionatului european ,  Betfair oferind o cota de 51. Tot la agenția de pariuri online Betfair aveți cote pentru cei mai buni marcatori ai Franței la EURO.

 

Alte variante de pariuri  pentru Italia la EURO 2016

Italia  câștigă grupa si Campionatul European, iar Pelle este cel mai bun marcator: cota 250 la agentia de pariuri online Betfair.

Italia marcheaza peste 5,5 goluri in turneu cota 1,8 sau Italia marcheaza peste 9,5 goluri, cota 4,5  la agentia de pariuri online Betfair

Italia  fix 9 puncte în faza grupelor cota 9 la agentia de pariuri online NetBet

Italia  fix 7 puncte în faza grupelor cota 5  la agentia de pariuri online NetBet

Italia ajunge în finală: cota 13  la agentia de pariuri online Fortuna

Cartonase rosii in meciul Belgia vs Italia peste 0,5  cota 3,95 la casa de pariuri online Fortuna

Italia castigatoare si Graziano Pelle cel mai bun marcator cota 126  la casa de pariuri online Fortuna

Buffon cel mai bun portar al turneului cota 41 la agentia de pariuri online Betfair

Italia echipa care marcheaza cel mai rapid gol cota 15 la agentia de pariuri online Fortuna

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Italiei  la pariuri

Lotul Italiei

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Italiei la pariuri

 

Leave a Reply