Cotele Frantei la EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Frantei la pariuri

Vineri, 10 iunie începe o nouă ediție a Campionatului European de Fotbal. Gazdă este Franța și sunt șanse mari ca duminică 10 iulie francezii să fie din nou campioni europeni. Franța este favorită la titlu pentru că Les Bleus vor începe EURO 2016 practic pe 25 iunie odată cu optimile de finală. S-a evitat prezența Franței într-o grupa dificilă prin prezența a 24 de țări, ceea ce a împărțit numele mari și a diluat concurența în faza grupelor. Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Franței la pariuri!

 

  • Cote Franța la câștigarea EURO 2016

Echipa națională a Franței este principalul candidat la titlu la Euro 2016. În prezent, cele mai multe case de pariuri oferă 4 RON pentru fiecare leu pariat. Cota este în scădere deci profitati acum pentru a putea obține o cota mai bună. Francezii au vut rezultate bune în competițiile organizate pe teren propriu câștigând titlul în 1984 și în 1998.

  • Franța, în faza grupelor

Echipa antrenată de Didier Deschamps este în grupa A, alături de România (cota 9 la câștigarea grupei), Albania (cota 29 la castigarea grupei) și Elveția (cota 4.50).

Les bleus sunt favoriți la câștigarea grupei – cota 1.30 la casa de pariuri online Fortuna sau 1.33 la agenția de pariuri online Netbet și sunt în mod logic favoriți pentru a câștiga în fiecare dintre cele trei partide din grupă. Albania este cotată ca cel abordabil adversar alături de România, în timp ce Elveția este aparent cel mai dur oponent al tuturor celor trei echipe.

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Frantei la pariuri

  • Cote pentru eliminarea Franței la EURO 2016

În fotbal și desigur la pariuri nimic nu este garantat sau asigurat. Eliminarea prematură a Franței din competiție (faza grupelor) are o cota de 12 la casa de pariuri online Fortuna și  15 la agenția de pariuri online Netbet și 21 la agentia de pariuri online Betfair.

Alte opțiuni în acest sens:

– Dacă Franța este eliminată în al doilea tur, cota 4.40 la agentia de pariuri online NetBet.

– Franța este eliminata în sferturile de finală, agentia de pariuri online Winmasters  ofera 4.50 Ron pentru fiecare leu pariat.

– Franța este eliminată în semifinale, cota 5.50 euro la agentia de pariuri online Fortuna .

– Franța ajunge in finală si pierde  cota 5.00 la casa de pariuri online Fortuna și 5.50 la agentia de pariuri online Winmasters .

 

  • Top marcatori Franța

Pe fondul absenței lui Karim Benzema, toate agențiile îl văd pe Antoine Griezmann ca omul de gol al francezilor. Atacantul lui Atletico Madrid a avut un sezon bun cu echipa de club, dar este de văzut dacă în plan psihic este apt după ce a pierdut finala Ligii Campionilor contra lui Real Madrid, meci în care a ratat un penalty.

Agenția de pariuri online Netbet oferă o cota de 9.00 pe opțiunea Griezmann golgeter la Euro 2016, iar agentia de pariuri online Betfair oferă o cota de 10.00.

Olivier Giroud apare că alternativa foarte bună. Betfair oferă o cota de 17.00, iar Netbet o cota de 14.00 pentru ca atacantul lui Arsenal să fie cel mai bun marcator la EURO 2016.

Tot la agenția de pariuri online Betfair aveți cote pentru cei mai buni marcatori ai Franței la EURO, optiune disponibilă și la casa de pariuri online Fortuna:

  • Cel mai bun jucător al turneului

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Frantei la pariuriJucătorul care iese în evidență în această varianta este Paul Pogba. La numai 23 de ani, mijlocașul lui Juventus este cotat de unele case ca principalul favorit la titlul de cel mai bun jucător al turneului. Netbet oferă o cota de 11.00 pentru Pogba – este favorit în fața lui Cristiano Ronaldo, cota 13 și a lui Griezmann, cota 14.00.

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Frantei la pariuri

  • Alte variante de pariuri pentru Franța la Euro 2016

Franța câștigă Campionatul European și Griezmann cel mai bun marcator: cota 17.00 la agentia de pariuri online Betfair și cota 15.00 la casa de pariuri online Fortuna

Franța câștigă Campionatul European și Olivier Giroud cel mai bun maractor, cota 29.00 la agentia de pariuri online Betfair

Franța fix 9 puncte în faza grupelor: 2.60 la agentia de pariuri online NetBet

Franța fix 7 puncte în faza grupelor: 3.00 la agentia de pariuri online NetBet

Franța ajunge în finală: cota 2.50 la agentia de pariuri online Betfair

Franța joacă finala împotriva Germaniei: cota 15.00 la agentia de pariuri online Betfair și cota 11.00 la casa de pariuri online Fortuna

Franța este echipa care înscrie cele mai multe goluri în turneu: cota 4.00 la casa de pariuri online Fortuna

Golgeterul de la EURO 2016 este francez, cota 4.20 la agentia de pariuri online Betfair

Dimitri Payet marchează din lovitură liberă în orice meci cota 3.50 la agentia de pariuri online Betfair

Ponturi fotbal EURO 2016 cotele Frantei la pariuri

  • Lotul Franței la EURO 2016:

Leave a Reply