Cehia vs Coreea de Sud – Ultima repetitie pentru gazde inainte de EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 – Cehia vs Coreea de Sud

Duminica incepand cu ora 16.10, Cehia va primi pe Eden Arena din Praga in ultima partida amicala inainte de plecarea spre Franta, vizita reprezentativei similare a Coreei de Sud. Ponturi fotbal EURO 2016 – Cehia vs Coreea de Sud in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Cehia vs Coreea de SudCu Spania, Croatia si Turcia se afla Cehia in grupa la EURO 2016, 3 formatii puternice, insa net superioare adversarei din ultimul meci amical al gazdelor. Nu-i nimic, tocmai bine va veni o noua victorie pentru cehi daca va fi sa fie in duelul cu Coreea de Sud, deoarece altfel va fi moralul gazdelor in prima intalnire de la EURO 2016, cu Spania pe 13 Iunie.

Echipa probabila Cehia : Cech – Limbersky, Kadlec, Hubnik, Selassie – Darida, Plasil– Skalak, Rosicky, Krejci – Necid.

Pana la acest meci cu Coreea de Sud, Cehia a mai disputat inca doua partide amicale pregatitoare pentru turneul final, partide in care a inscris numai putin de 8 goluri si a primit doar unul singur. Bine, ce-i drept 6 le-a marcat doar in poarta modestei Malta, insa victoria din urma cu doar cateva zile, 2-1 in Rusia, a tinut sa ne demonstreze inca o data ca Cehia poate pune reale probleme oricarei echipe calificate la Turneul Final.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Cehia vs Coreea de Sud

Ponturi fotbal EURO 2016 – Cehia vs Coreea de Sud

De partea cealalta, Coreea de Sud la primul meci dupa o pauza de 2 luni a fost zdrobita de „Furia Roja” Ponturi fotbal EURO 2016 - Cehia vs Coreea de Sudcu doar cateva zile in urma. 6-1 a fost pentru Spania, scor la care nu cred ca mai trebui sa aducem niciun fel de comentariu. Intr-adevar Coreea de Sud pare o sperietoare cand te uiti pe statistica, aceasta pierzand rar de tot in Asia, insa pe contitnentul asiatic sunt formatii net inferioare coreenilor, Kuweit, Thailanda, Liban, Laos etc. neputand fi comparate cu Cehia, Spania sau orice alta formatie cu pretentii din Europa.

Echipa probabila Coreea de Sud : in-Hyeon Kim – Suk-Young Yoon, Ki-Hee Kim, Jeong-Ho Hong, Hyun-Soo Jang – Ki Sung-Yeung, Kook-Young Han – Tae-Hee Nam, Heung-Min Son, Dong-Won Ji – Eui-Jo Hwang.

Nu stiu daca cehii pot face scor cu Coreea de Sud la fel cum a facut Spania, insa sunt ferm convins ca echipa gazda nu va pierde duelul cu Coreea de Sud. Poate nu va inscrie 6 goluri cum a facut-o cu Malta, insa repet, cred cu tarie ca Cehia se poate impune la macar doua goluri diferenta in fata unei formatii care si-a aratat limitele cand a dat de o reprezentativa valoroasa cum a fost ce a Spaniei.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Cehia vs Coreea de Sud

  • Cehia sa castige @ Cota 1.75 – la Unibet – Deschide AICI un cont la Unibet si deblocheaza bonusul de bun venit
  • DE INCERCAT : Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 2-0 @ Cota 3.05 – la Sportingbet – BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply