Austria vs Olanda – Fara presiune batavii joaca nemaipomenit

Ponturi fotbal EURO 2016 – Austria vs Olanda

Sambata incepand cu ora 21.30, Austria va primi pe Ernst-Happel-Stadion din Viena in ultimul amical inainte de plecarea la Turneul Final, reprezentativa similara a Olandei. Intalnirea de la Viena va fi condusa la centru de Alberto Undiano, ajutat la cele doua tuse de catre Diego Barbero si Teodoro Sobrino. Ponturi fotbal EURO 2016 – Austria vs Olanda in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Austria vs OlandaPentru grupa cu Portugalia, Islanda si Ungaria pe care o vor avea la EURO 2016, austriecii se pregatesc cu un meci tare impotriva Olandei, formatie care spre surprinderea tuturor nu a prins biletele pentru EURO 2016 dar care dupa campania de calificare ratata, joaca din ce in ce mai bine.

Nu mai devreme de acum cateva zile, Austria a trecut cu 2-1 deasemenea intr-o partida amicala de Malta, golul maltezilor venind in minutul 87 dupa un autogol demn de cascadorii rasului marca Alaba, jucatorul celor de la Bayern Munchen ( Vezi AICI autogolul lui Alaba ) dar in acelasi timp si capitanul Austriei.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Austria vs Olanda

De partea cealalta, spuneam ca Olanda joaca din ce in ce mai bine dupa ratarea calificarii la EURO 2016. Intr-adevar asa este pentru ca in afara de intalnirea amicala pierduta cu 3-2 in fata gazdei Ponturi fotbal EURO 2016 - Austria vs Olandaeuropeanului, Franta, „portocala mecanica” nu a pierdut niciun duel din cele 4 disputate ( 3 victorii si un egal ), printre adversari numarandu-se Anglia, Tara Galilor, Irlanda si Polonia, formatie pe care a invins-o cu 2-1 in urma cu doar cateva zile la Gdansk.

De 10 ori s-au intalnit cele doua pana in acest moment, intalnirea de la Viena urmand sa fie cea de-a 11 confrunatre dintre cele doua reprezentative. Statistica le este net favorabila batavilor datorita celor 6 victorii repurtate in fata austriecilor, gazdele de sambata castigand doua intalniri, alte doua dueluri incheindu-se la egalitate, de fiecare data cu acelasi scor 1-1.

Profita de livet-tv pentru Austria vs Olanda, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

7 din cele 10 intalniri directe s-au incheiat cu peste 2.5 goluri marcate in meci, lucru la care putem asista si in intalnirea de pe Ernst-Happel, nu de alta dar cele doua au inscris impreuna in ultimele 4 sau 5 partide amicale disputate numai putin de 16 goluri.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Austria vs Olanda

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 2.10 – la Unibet – Deschide AICI un cont la Unibet si primesti 150 RON bonus de bun venit

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply