Suedia vs Slovenia – Ibra se pregateste de EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Suedia vs Slovenia

Luni incepand cu ora 20.30, Suedia lui Zlatan Ibrahimovic va primi pe Swedbank Stadion din Malmo in cadrul unei partide amicale premergatoare turneului final din Franta, vizita reprezentativei similare a Sloveniei. Duelul de la Malmo va fi condus la centru de catre J. Kehlet, ajutat la cele doua margini de catre H. Larsen si H. Sørensen. Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Suedia vs Slovenia in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Suedia vs SloveniaSuedia lui Ibra este la EURO 2016 prieteni. A ajuns greu dupa un baraj dificil cu Danemarca, dar a ajuns. Nu mai putin de 7 goluri s-au inscris in barajul de calificare la EURO 2016 intre Suedia si Danemarca, Ibra & co. impunandu-se in tur acasa cu 2-1 urmand ca la returul din Danemarca cele doua formatii nordice sa termine la egalitate 2-2.

Echipa probabila Suedia : Isaksson – Lustig, Granqvist, Lindelof, Olsson – Ekdal, Kim Kallstrom, Durmaz, Zengin – Ibrahimovic, Berg.

Echipa probabila Slovenia : Belec – Jokic, Struna, Skubic, Mevlja – Kurtic, Krhin, Verbic – Birsa – Bezjak, Novakovic.

La EURO 2016, Suedia va face parte dintr-o grupa cu Irlanda, Italia si Belgia, insa pana atunci se pregateste cu doua meciuri amicale contra Sloveniei luni, si Tarii Galilor pe 05 Iunie. Dupa incheierea campaniei de calificare la EURO 2016, suedezii au mai disputat 4 meciuri amicale, dispute din care a iesit invingatori doar intr-una singura ( Finlanda vs Suedia 0-3 ), alte doua le-a terminat la egalitate cu acelasi scor 1-1 ( cu Estonia si Cehia ), cea de-a patra fiind pierduta cu 1-2 in fata Turciei.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Suedia vs Slovenia

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Suedia vs Slovenia

De partea cealalta, Slovenia a ratat calificarea la EURO 2016, insa in vederea CM 2018 din Rusia, sePonturi fotbal EURO 2016 - Amical Suedia vs Slovenia pregateste cu doua amicale tari. Primul va fi luni cu Suedia, urmatorul pe 05 Iunie cu Turcia. Dupa terminarea preliminariilor pentru Campionatul European, Mevlja & co. au disputat doar doua partide amicale, cu Macedonia, intalnire pe care au castigat-o cu 1-0, si cu fosta adversara a Romaniei din grupa de calificare pentru EURO 2016, Irlanda de Nord. Surprinzator sau nu, Slovenia a pierdut intalnirea de la Belfast cu 1-0.

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Suedia nu a excelat in aceasta campanie de calificare la Campionatul European, cum de altfel nu a facut-o nici Slovenia, insa cu Ibra titular si cu fanii in spate ar trebui sa ne asteptam ca suedezii sa invinga formatia care i-a spulberat lui Gica Hagi visul de a ajunge la CM 2004 din postura de antrenor.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Suedia vs Slovenia

  • Suedia sa castige @ Cota 1.66 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Suedia castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 2.60 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply