Portugalia vs Estonia – Ultima repetitie pentru Ronaldo & co. inainte de EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Portugalia vs Estonia

Miercuri incepand cu ora 21.45, Portugalia va primi pe Estádio do Sport Lisboa e Benfica in ultimul meci de pregatire inainte de EURO 2016, vizita reprezentativei similare a Estoniei. Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Portugalia vs Estonia in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Portugalia vs EstoniaLa prima vedere Estonia pare un adversar facil pentru lusitani in vederea intalnirilor pe care le vor avea cu Islanda, Austria si Ungaria la turneul final din Franta. Bine, nici Ungaria sau Islanda nu par cine stie ce sperietori pentru Ronaldo & co. la EURO 2016, insa ce-i drept cele doua fiind calificate la EURO 2016, sigur ca sunt mult mai bune decat Estonia.

Fara doar poate ca Portugalia alaturi de Austria sunt principalele favorite in a iesi din aceasta grupa cu Ungaria si Islnda, insa duelul cu Estonia s-ar putea sa fie un meci foarte bun pentru moralul lusitanilor dupa infrangerea suferita in urma cu doar cateva zile in disputa amicala cu Anglia. O victorie in intalnirea cu Estonia, cred ca ar face ca Portugalia sa inceapa cu un moral de fie turneul final, un turneu in care va da in primul meci de Islanda, formatie care a prins Campionatul European in dauna Olandei.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Portugalia vs Estonia

Intre meciurile cu Letonia si Lituania de la Baltic Cup, un turneu in trei castigat de letoni iar oaspetiiPonturi fotbal EURO 2016 - Amical Portugalia vs Estonia intalnirii de miercuri au terminat pe ultimul loc cu doar un singur punct, Estonia a mai disputat o partida amicala cu selectionata similara a Andorrei, intalnire amicala pe care au castigat-o cu 2-0, insa cu siguranta aici vorbim de un adversar de un alt calibru.

Chiar daca s-au inclinat cu 0-1 in fata Angliei in urma cu doar cateva zile, Portugalia ramane Portugalia, mai ales ca acum s-a alaturat lotului si Cristiano Ronaldo, si cum Estonia nu pare deloc cu vreo clasa in plus fata de Norvegia, formatie invinsa cu 3-0 de lusitani in urma cu 9 zile, nu cred ca ar terbui sa ne asteptam decat tot la un meci cu goluri multe inscrise de lusitani.

Cum de altfel s-a intamplat in singurele 3 intalniri dintre cele doua avute cu Portugalia in rol de echipa gazda ( Portugalia vs Estonia 4-0Portugalia vs Estonia 5-0Portugalia vs Estonia 3-0 ). Ce-i drept intalnirile au avut loc in 2004, 2001 si 1993, insa chiar si asa Portugalia ramane cu cel putin doua clase peste adversara de pe Da Luz.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Portugalia vs Estonia

  • Total goluri marcate in meci – peste 2.5 goluri @ Cota 1.67 – la agentia de pariuri online Unibet
  • DE INCERCAT : Cristiano Ronaldo inscrie primul gol @ Cota 2.90 – la agentia de pariuri online NetBet
  • DE INCERCAT : Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 2-0 @ Cota 1.61 – la agentia de pariuri online Sportingbet

Numar de goluri in multe variante, scor corect, marcator, pauza/final, cornere, rezultat si numar de goluri la pauza, rezultat si over/under si multe alte optiuni excelente de pariere la Agentia de pariuri online Betfair!

Leave a Reply