Belgia vs Norvegia – „Dracii rosii” pregatiti de EURO 2016

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Belgia vs Norvegia

Duminica incepand cu ora 19.00, Belgia va primi pe Stade Roi Baudouin in ultimul meci amical inainte de plecarea spre Franta, vizita reprezentativei similare a Norvegiei. Intalnirea de la Bruxelles va fi condusa la centru de T. Stieler, ajutat la cele doua tuse de catre compatriotii sai R. Foltyn si J. Seidel. Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Belgia vs Norvegia in articolul de mai jos. 

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Belgia vs NorvegiaEste ultimul meci pentru „dracii rosii” inainte de plecarea la turneul final, un turneu final pe care-l vor incepe pe 13 Iunie in compania Italiei. Din grupa cu Belgia si Italia vor mai face parte Irlanda si Suedia doua echipe extrem de puternice dar Suedia se pliaza perfect pe modelul Norvegiei, tocmai de aceea si acest ultim amical de duminica.

Doua partide amicale au mai disputat belgienii inainte de intalnirea cu Norvegia, partide pe care nu le-a pierdut, insa s-au si facut de ras in ultima. Dupa victoria cu 2-1 contra Elvetiei, adversara Romaniei in grupa de EURO 2016, Belgia s-a incurcat acasa de modesta selectionata a Finlandei, echipa care a scos un egal 1-1 contra „dracilor rosii”.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Belgia vs Norvegia

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Belgia vs Norvegia

Norvegia, nu este calificata la EURO 2016, asa ca nordicii nu se pregatesc decat pentru CM 2018 din Rusia, insa asta nu inseamna ca vor veni la Bruxelles doar in plimbare. Din contra, cred ca vor saPonturi fotbal EURO 2016 - Amical Belgia vs Norvegia demonstreze ca inca nu sunt o echipa formata din jucatori slabi si ca pierderea barajului pentru EURO 2016 in fata Ungariei a fost doar un accident.

Pana la urma, norvegienii cred ca au si demonstrat acest lucru, pentru ca dupa pierderea barajului, nordicii au dispus intr-un amical de Finlanda, au terminat la egalitate cu Estonia, si chiar daca au pierdut la scor de neprezentare cu Portugalia, au invins in urma cu doar cateva zile cu 3-2 de Islanda, formatie calificata la EURO 2016.

Profita de livet-tv pentru Belgia vs Norvegia, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

De 7 ori s-au intalnit cele doua pana acum, balanta inclinand clar catre gazdele acestei dispute, datorita celor 5 victorii repurtate in fata nordicilor, alte doua meciuri incheindu-se la egalitate, una 2-2 si alta 1-1.

In 4 din ultimele 5 meciuri jucate de „draci rosii” acasa au inscris cel putin 2 goluri, lucru la care ma astept sa se intample si in meciul de duminica seara, formatia gazda fiind mult mai buna decat nordicii, asta chiar daca ei au invins Islanda si Belgia a avut parte de un semiesec cu Finlanda, formatie mult mai slaba din punct de vedere valoric fata de Norvegia.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Belgia vs Norvegia

  • Gol marcat in ambele reprize @ Cota 1.64 – la Unibet – Deschide AICI un cont la Unibet si deblocheaza super bonusul de bun venit

 Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply