Austria vs Malta – Mizam pe goluri in intalnirea de pe Worthersee Stadion

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Austria vs Malta

Marti seara incepand cu ora 21.30, Austria va primi pe Worthersee Stadion din Klagenfurt intr-un duel amical premergator turneului final din Franta, vizita reprezentativei similare a statului Malta. Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Austria vs Malta in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Austria vs MaltaCu Malta si Olanda se pregateste Austria pentru EURO 2016. Marti va fi primul meci,  urmatorul urmand sa se dispute pe 04 Iunie cu doar cateva zile inainte de startul Campionatului European. Meciul cu Malta va fi cel de-al 4 -lea pentru Alaba & co. dupa finalul campaniei de calificare pentru EURO 2016.

Echipa probabila Austria : Almer – Fuchs, Prodl, Dragovic, Klein – Alaba, Arnautovic, Harnik, Junuzovic – Janko, Hinterseer.

Cu Elvetia, Albania si Turcia a disputat Austria partide amicale dupa ce a terminat campania de calificare la EURO 2016, doua dintre aceste partide incheindu-le cu infrangeri ( Elvetia si Turcia ), intr-una triumfand ( Albania ). Un lucru interesant insa, il constiue faptul ca toate aceste 3 intalniri amicale s-au incheiat cu acelasi scor 2-1, fie ca Austria a invins sau a pierdut.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Amical Austria vs Malta

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Austria vs Malta

De partea cealalta, Malta, nu s-a calificat la EURO 2016, dupa cum bine stie toata lumea, oaspetii dePonturi fotbal EURO 2016 - Amical Austria vs Malta pe Worthersee Stadion incheind pe ultimul loc in preliminariile pentru EURO 2016 intr-o grupa cu Italia, Croatia, Norvegia, Bulgaria si Azerbaijan, cele doua puncte si golaverajul de 3-16 fiindu-i insuficient echipe oaspete pentru a emite pretentii la macar penultimul loc in grupa, nicidecum la vreo calificare istorica la turneul final.

Echipa probabila Malta : Haber – Agius, Failla, Camilleri, Muscat – Briffa, Sciberras, Fenech, Rowen Muscat – Misfud, Effiong.

Trei dispute amicale au disputat maltezii dupa incheierea campaniei de calificare la EURO 2016, intalniri in care a primit numai putin de 8 goluri ( Cehia vs Malta 6-0 si Jordania vs Malta 2-0 ), in cea de-a treia incheind la egalitate 0-0 cu Moldova.

Profita de livet-tv pentru Austria vs Malta, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Austria este totusi de un alt calibru fata de Moldova, Jordania si chiar Cehia, sa nu uitam ca austriecii au incheiat grupa de calificare pe primul loc cu 28 de puncte din 30 posibile ( golaveraj 22-5 ), asa ca nu ar trebui sa ne asteptam decat la goluri multe marcate marti seara pe Worthersee Stadion. Poate cine stie, Austria va reusi sa egaleze scorul din partida cu Malta din 1977 ( 9-0 ) sau daca nu pe cel din 1977, macar pe cel din 2008, atunci cand Austria s-a impus deasemenea pe tren propriu cu 5-1. De altfel, Malta a primit numai putin de 18 goluri in toate cele 3 vizite efectuate in Austria pentru intalnirile cu formatia gazda de marti seara.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Amical Austria vs Malta

  • Peste 3 goluri asiatic ( Daca se inscriu FIX 3 goluri miza va fi returnata ) @ Cota 1.58 – la Winmasters – Cel mai mare bonus la pariuri : pana la 500 Ron la deschidere de cont
  • DE INCERCAT : Austria marcheaza peste 3.5 goluri @ Cota 2.40 – la Winmasters – Cel mai mare bonus la pariuri : pana la 500 Ron la deschidere de cont

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply