Nationala Romaniei pregateste in Italia Europeanul Francez

Ponturi EURO 2016 Romania 23 mai

In ceva mai putin de 3 saptamani, selectionata tricolora va debuta la EURO 2016. Primul meci este chiar cel de deschidere in compania tarii gazda Franta, insa pana atunci Romania se pregateste in Italia cu doua amicale tari. Primul impotriva reprezentativei statului DR Congo, cel de-al doilea in compania Ucrainei. Ponturi EURO 2016 Romania 23 mai – Amicalele Romaniei in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Romania vs DR Congo si Ucraina vs Romania, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi EURO 2016 Romania 23 maiDar pana la meciul cu DR Congo si Ucraina, selectionata lui Anghel Iordanescu sa pregateste in Alpi, in localitatea Saint-Vincent, locul in care jucatorii nostri vor pregati jocurile de la turneul final din Franta. In aceasta perioada, pe 25 si 29 mai, tricolorii au programate dupa cum am mai spus, doua jocuri de verificare cu RD Congo si Ucraina. Primul meci se va disputa la Como, in timp ce al doilea va avea loc la Torino. ( Sursa FRF.ro )

Deocamdata in cantonamentul Romaniei din Italia se afla Silviu Lung, Ciprian Tatarusanu, Costel Pantilimon, Cristian Sapunaru, Alexandru Matel, Vlad Chiriches, Valerica Gaman, Dragos Grigore, Razvan Rat, Steliano Filip, Alin Tosca, Mihai Pintilii, Adrian Ropotan, Adrian Popa, Alexandru Chipciu, Andrei Ivan, Nicolae Stanciu, Lucian Sanmartean, Denis Alibec, Ioan Hora, Bogdan Stancu, Gabriel Torje si Alexandru Maxim, urmand ca foarte probabil pana la ora jocului cu DR Congo sa se alature si Cosmin Moti, Ovidiu Hoban, Andrei Prepelita, Claudiu Keseru si Florin Andone, fotbalisti care inca mai au un meci sau doua ( cazul Andone ) de jucat la echipele de unde provin.

Ponturi EURO 2016 Romania 23 mai

1.95 este in acest moment cota oferita Romaniei de agentia de pariuri online Fortuna pentru un eventual succes in fata africanilor. DR Congo primeste pentru un succes in fata Romaniei o cota de 3.60, in timp ce o remiza este cotata la o valoare de 3.35 de aceeasi agentie de pariuri Fortuna.

Ponturi EURO 2016 Romania 23 mai

Pe 29 vom juca cu Ucraina, selectionata care nu se compara cu DR Congo, poate singurul adversar tare din acest stagiu de pregatire, aici incluzand si disputa cu Georgia de pe data de 03 iunie – ora 21.00. Ponturi EURO 2016 Romania 23 maiCalificata si ea la EURO 2016 si repartizata intr-o grupa din care mai fac parte Germania, Irlanda de Nord si Polonia, Ucraina pleaca cu prima sansa in jocul amical impotriva Romaniei de la Torino de pe 29 Mai.

2.50 este cota oferita de agentia de pariuri online Fortuna pentru un succes al Ucrainei in fata selectionatei tricolore in amicalul de la Torino. Romania primeste o cota de 2.88 din partea aceleeasi agentii pentru o victorie, in timp ce egalul este cootat la o valoare de 3.20

 Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Din lotul Ucrainei care va fi deplasat la EURO 2016 dar probabil si din echipa care va lua startul impotriva Romaniei la Torino nu vor lipsi cu siguranta Andrey PyatovVyacheslav ShevchukYaroslav RakitskiyEvgen KonoplyankaAnatoliy TymoshchukVictor Kovalenko sau Andriy Yarmolenko.

Joi, jucatorii nostri au facut deplasarea la Saint-Vincent, unde au efectuat primul antrenament sub comanda lui Anghel Iordanescu. Sedinta de pregatire a durat aproximativ 90 de minute si a avut loc pe Stadio Piergiorgiu Petrucca, stadionul echipelor ASD Saint-Vincent Chatillon si Monte Cervino, cu o capacitate de 2.500 de locuri. ( Sursa : prosport.ro )

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply