Leicester City merge la EURO 2016

 Leicester City merge la EURO 2016

Leicester City a trecut în acest sezon în prim-planul fotbalului European. Campionii Angliei își trimit desigur și patru dintre cei mai buni oameni la Campioantul European din Franța. Trei dintre ei sunt asemeni echipei de club la primele prezențe la nivelul de elită al fotbalului. Leicester City merge la EURO 2016!

Christian Fuchs (Austria)

The Foxes (Füchse) au avut în austriacul Christian Fuchs un om de baza în sezonul formidabil reușit în Premier League. ÖFB-Teamkapitän Christian Fuchs a strâns 34 de jocuri pentru Leicester și se pregeateste să evolueze la al doilea Campionat European după cel din 2008.

Leicester a fost anul trecut în partea de jos a clasamentului. S-a creat o atmosferă foarte specială în această echipă, toată lumea fiind conștientă de cât de repede poți urcă sau coborî în Premier League. Am mers la fiecare meci cu gândul că nu contează cine sunt cei cu care ne confruntăm și trebuie să câștigăm” a declarat Fuchs pentru www.salzburg.com.

România poate juca contra Austriei lui Fuchs în sferturi de finală, asta dacă “Tricolorii” câștigă grupa si trec de optimi, iar austriecii termină pe doi în grupa și trec și ei de optimi.

Romania are o cota de 9.50 pentru castigarea Grupei A la casa de pariuri Fortuna care te premiaza cu excursii la EURO 2016!

 

N’Golo Kanté ( Franța)

“The little big man” a făcut un sezon excelent în tricoul lui Leicester. Cel mai bun recuperator din TOP 5, Kanté s-a instalat titular în linia mediană a campioanei Angliei și săptămână de săptămână a uimit prin jocul prestat.

Contactat insistent de Federația din Mali, N’Golo a răspuns mereu “lăsați-mă la club, nu sunt pregătit”. Mijlocașul, eligibil atât pentru țara africană cât și pentru Franța, a preferat să meargă alături de “les bleus” la Clairefontaine decât să fie la centrul Ousmane Traoré de lângă Bamako, alături de “les aigles du Mali”.

Leicester City merge la EURO 2016Plecat de la Caen acum un an contra unei sume de 8 milioane de euro, N’Golo Kanté este acum campion în Premier League cu Leicester și sigur de locul sau în lotul Franței la EURO 2016.

Didier Deschamps îi poate mulțumi și pentru faptul că l-a trimis în tribună la Leicester pe Gökhan Inler, căpitanul Elveției. Inler nu va juca la EURO din cauza faptului că nu are jocuri în picioare la echipa de club… Meciul dintre Franța și România ne va arată de ce Kanté este un jucător atât de apreciat.

Plaseaza-ti aici pronosticurile pentru EURO 2016 si intra in concurs pentru premii in valoare de 2.000.000 de RON!

 

Jamie Vardy ( Anglia)

„Vardy, Jamie Vardy” – așa ar putea suna o replică din filmul care se pregătește la Hollywood și îi este dedicat atacantului care marchează gol după gol la Leicester și la echipa națională.

Aflat în liga a șasea acum șase ani, rezervă pentru The Foxes sezonul trecut, Vardy este în 2016 în 11-le tip din Premier League, golgeter în campionat alături de Harry Kane și titular în echipa Angliei. Roy Hodgson nu poate fi decât mulțumit pentru că Jamie Vardy a marcat deja contra Germaniei, Olandei și Turciei.

The Three Lions se pot baza pe atacantul lui Leicester la EURO. O mențiune totuși: Vardy lipsește la amicalul de vineri contra Australiei pentru că se căsătorește – 2016 chiar este un an memorabil pentru Jamie Vardy.

 

Danny Drinkwater ( Anglia)

Leicester City merge la EURO 2016Leicester are un cuplu excelent în linia de mijloc: N’Golo Kanté – Danny Drinkwater. Englezul a realizat un sezon perfect, a contribute din plin la titlul câștigat de The Foxes și a fost chemat la lotul Angliei pentru meciurile cu Germania și Olanda (a și debutat în partida cu olandezii).

Accidentarea lui Jordan Henderson ar trebui să îi asigure un loc la EURO 2016, chiar dacă jucătorul lui Liverpool a revenit în lotul provizoriu al Angliei.

 

Leave a Reply