Nenorocirea care s-ar putea intampla daca Romania bate Albania

Generale te imploram, nu trimite Albania acasa

Duminica jucam la Lyon un meci decisiv cu Albania. Meciul ne poate trimite printr-o victorie in optimile Campionatului European, pe cand o infrangere ne face deja sa ne interesam de primul avion care pleaca spre Romania. Dar totusi noi, Generale te imploram, nu trimite Albania acasa !!

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Sigur, toti ne-am dori ca armata generalului Anghel Iordanescu sa treaca de artagoasa echipa a Albaniei si sa ajungem la masa bogatilor de la turneul european, o masa in care ne putem bate pentru „ciolan” cu Germania sau chiar Anglia, depinde de locurile pe care cele doua le termina in grupele lor.

Generale te imploram, nu trimte Albania acasa

Bine, pentru asta mai intai noi vom trebui sa batem Albania, insa parca nu mi-as dori chiar atat de mult ca Albania sa plece acasa ( glumesc desigur ). Insa daca noi nu aveam meciul decisiv cu Albania si jucam cu oricine altcineva sau eram deja calificati si albanezii dadeau meciul decisiv cu oricine altcineva, cu siguranta toti eram suporteri ai Albaniei.

De ce ?! Pai cum de ce ?! Nu ati vazut cu ce brigada de fete a venit Albania la acest Campionat European ?! Daca la capitolul fotbal, albanezii scartie si patineaza, ei bine la fanele aflate in tribuna la acest turneu final, albanezii sunt la mare inaltime.

Si daca UEFA ar binevoi sa faca in asa fel incat sa ofere un titlul european echipei care a avut cele mai frumoase fane la acest Campionat European si sa ne ceara si noua parerea, eu personal si nu numai eu cred, as vota cu doua maini selectionata tricolora a Albaniei. Asa ca, Generale te imploram, nu trimte Albania acasa !! Nu de alta, dar ce chin si ce plansete vor mai fi daca Albania va fi trimisa acasa, nici nu cred ca ai idee generale 🙂

Inscrie-te gratuit in grupurile Super BetfairSuper Sportingbet si Super NetBet si ai premii de mii de RON garantate zilnic pentru tine pe toata perioada EURO 2016!

Leave a Reply