EURO 2016 Top 10 replici spuse de “iubi”

EURO 2016 Franta vs Romania Top 10 replici spuse de “iubi”

Este 10 iunie și România deschide Campionatul European de Fotbal în meciul contra Franței. Se cântă “la Marseillaise” și “Deșteaptă-te, române!”. Berea, chipsurile și alunele sunt în fața ta, cât mai la îndemână. Ești informat și știi tot despre EURO 2016. Ai mizat pe cele mai bune cote și variante pentru bfmeci! Ești îmbrăcat în tricoul cu numărul 10 – ce vremuri cu Hagi… Prietenii sunt și ei pregătiți și echipați în roșu, galben și albastru. Totul este gata! Nu ați luat însă în calcul și prezența lui “iubi”, pasionată brusc de fotbal și care insistă să vadă meciul alături de tine. Le auziți deja, nu: EURO 2016 Franta vs Romania Top 10 replici spuse de “iubi” pe parcursul EURO 2016!

 

1. Eu țin cu cei care câștigă

Ok. Bun, să înțelegem că va gândiți la pariurile sportive și vrei să câștigi/câștigăm în plan financiar. Sună bine să spui că îi susții pe cei mai buni, dar trebuie să fim patrioți – la final oricum nu va putem spune că ați ținut cu cei care au pierdut. Greu, foarte greu…

 

EURO 2016 Franta vs Romania2. Ce este ăsta, “ofsaid”?

Știm deja că orice va explicăm despre fotbal sau despre EURO 2016, această regulă rămâne o enigmă pentru partea feminină. Încercăm și cu chipsuri, înghețată, alune și prăjituri să “colorăm” meciul pentru voi. Per total obținem maxim un “aha, mda, probabil” sau “ nu am înțeles dar nu e important, nu?!”.

 

3. Ce lovituraaaaaa! Fault, e penalty!

Nu, nu, nu! Nici măcar nu l-a atins, hai fie, puțin pe tibie, dar faza e în cercul de la centrul terenului!!! Cum să va explicăm că la 50 de metri de poartă nu e penalty.. Oricum, e bine, sunteți implicate în meci!

 

4. Este slab rău asta, vai de capul lui!

Da știm că aveți o reticență față de fotbal și apreciați doar șortul, alb, mulat al lui Griezmann, corpul “lucrat” al lui Cristiano Ronaldo sau ochii lui Gerard Piqué. Se acceptă totuși, mai ales dacă au apărut încă un sandwich și o bere rece – pentru binele echipei noastre!

EURO 2016 Franta vs Romania – nu rata oferta „Euro 2016 – Pronosticul de 4.000.000 RON”

 

5. Hai măi, ce e cu ăsta și eu puteam să joc mai bine!

Dragaaaaaaa, eu critic ceva când tu te uiți la “Mireasă pentru fiul meu” sau “ Insula iubirii”. Nuuuu! Știu că nu mă pricep și mă abțin!

 

EURO 2016 Franta vs Romania6. Ăsta cine e? E bun ? Cine e băiatul de lângă el, sunt prieteni?

Mă uit la meci, Da?! Dacă vroiai să știi jucătorii te uitai de la început când anunță primul 11 în loc sa stai la “Chefi la cuțite”! Dacă vrei să știi dacă e un jucător bun uită-te cu mine la “Rezumatul etapei!” sau “Fotbal european”.

 

7. Câștigă milioane de euro ca să dea cu piciorul într-o minge…

Asta este o replică dificilă. Gândim oarecum la fel, dar este vorba despre fotbal și trebuie neapărat să va contrazicem. Deci… este fotbal, îl știm noi mai bine și … mai găsim noi ceva de spus, care să nu fie clar, dar să sune bine!

 

8. În ce poartă marchează Franța? E gol pentru noi?!

Cine a avut ideea să schimbe terenurile la pauză… Era mai simplu dacă nu se întâmpla asta… O să va facem să înțelegeți doamnelor și asta, important este să nu încurce Torje & Co porțile!

 

9. Nu este decât fotbal, nu mai face o dramă din asta, ce au pierdut?!

Ba da, ba da este o dramă! Este o tragedie! Nu am înscris decât un gol în remiza cu Albania, am încasat 4 de la francezi, iar Stanciu a ratat un penalty și elvețienii ne-au dat gol în minutul 90… Da, da sunt lacrimi ce vezi acum pe obrazul meu! Eu nu scot o vorba când te uiți la Anatomia lui Grey sau la Măruță…

10. Iar fotbal?!

Da, da , da draga mea! EURO 2016 nu este doar România sau Franța, nu, nu! Avem și Spania și Anglia și Italia și Belgia! Îmi pare rău, dar Islanda – Ungaria nu este meci de ratat!

 

EURO 2016 Franta vs RomaniaReplici bonus: “ Ce bătrân e Pițurcă asta și tare bisericos! Ce o fi văzut Blochina la el?!” și “ Ilie Dumitrescu când intră?”

EURO 2016 Franta vs Romania – Agentia de pariuri online NetBet va ofera excursii ( puteti merge cu „iubi”!!) la meciul dintre Franta si Romania!

Leave a Reply