EURO 2016 Romania – Drum liber pentru optimi

EURO 2016 Romania – Drum liber pentru optimi

Gracenote Sports, una dintre cele mai apreciate companii de statistica din lume, a realizat in aceste zile statistica turneului final din Franta din aceasta vara. Statistica bazata pe procente, o da pe Romania calificata in faza optimilor de finala, lucru care ar trebui chiar sa ne bucure. EURO 2016 Romania – Drum liber pentru optimi.

Mizeaza acum pe favoritii tai de la EURO 2016, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Conform aceleeasi companii de statistica, Romania ar termina pe locul 3 in grupa din care mai face parte Franta, Elvetia si Albania, loc dupa care ne-am califica in faza optimilor, acolo unde vom intalni selectionata lui Robert Lewandowski, Polonia, echipa cu care de altfel ne vom intalni si in preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Polonia ar urma sa termine pe locul secund in grupa C, dupa Germania, dar inaintea celor de la Ukraina si fosta adversara a Romaniei, Irlanda de Nord. Configuratia grupei C, cel putin primele doua locuri ar fi la fel ca in preliminariile pentru EURO 2016, acolo unde in grupa de calificare, Polonia a terminat la fel, in spatele Germaniei.

EURO 2016 : Liber pentru Romania pana in optimi

Gracenote Sports ne mai spune ca din grupa B ar urma sa se califice Anglia, Rusia si Slovacia, Tara Galilor lui Gareth Bale urmand sa plece acasa inca din faza grupelor, din Grupa D ar urma sa mearga mai departe in optimi Spania, Croatia si Turcia, surprinzator Cehia parasind competitia inca de devreme, in timp ce din grupele E si F vor merge mai departe Belgia, Italia, Irlanda, Portugalia, Austria si Ungaria, in timp ce Suedia lui Zlatan Ibrahimovic si debutanta Islanda urmand sa-si ia la revedere de la EURO 2016 inca dupa faza grupelor.

Selectionata tricolora va ajunge cum necum in optimile de finala, insa acolo va fi eliminata de Polonia conform statisticienilor Gracenote Sports, Polonia care va fi elimanata la randu-i in sferturi de catre Spania, echipa care va juca finala dupa ce va trece in semifinale de Anglia.

EURO 2016 : Liber pentru Romania pana in optimi

Surprinzator sau nu, in finala va ajunge si Franta, tara gazda a turneului final, echipa care va trece pe rand in optimi, sferturi si semifinale de Ukraina, Rusia si Germania.

Conform aceleeasi surse foarte posibil sa avem parte de o finala franco-spaniola, finala in care pana la urma va avea castig de cauza, cine altcineva, decat Franta.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

One Response

Leave a Reply