EURO 2016 Risc maxim la Paris

EURO 2016 Risc maxim la Paris

EURO 2016 continuă azi cu un nou meci din “topul” celor cotat ca fiind de risc maxim. CCPI, “Centre de coopération policière internațional” este la post pentru a preveni violențele în cazul partidei dintre Turcia și Croația. Agenții speciali, “the spotters” au avertizat deja că printre fanii celor două țări se află foarte mulți hooligans.  Meciul Turcia – Croația se desfăsoară la Paris pe stadionul celor de la PSG, Parc des Princes! EURO 2016 risc maxim la Paris – Turcia vs Croația !

Turcia vs Croația nu este un duel între țări cu granițe comune,dar avem tensiuni de ordin rasial și religios. La EURO 2008 meciul dintre cele două a fost ocazia unor confruntări violente între fani. Fanii Croației au avut un comportament violent și au afișat bannere și eșarfe cu mesaje rasiste.

Serviciile secrete din Ucraina au anuntat ca tanărul arestat pe 6 iunie viza chair acest meci. Motivul ține de nemulțumirea față de poziția Turciei care permite refugiaților să ajungă în Europa, face propagandă islamistă la nivel mondial și nu respectă întelegerile semnate cu Uniunea Europeană.

EURO 2016 Risc maxim la Paris

“Turkey not welcome” este mesajul unor grupuri neonaziste din Franța. Grupul principal din Lille a imprimat deja tricouri și a postat mesaje în toate orașele unde urmează să joace echipa Turciei. Tomasz Szkatulski, liderul grupării este cunoscut de poliția franceză pentru ieșirile sale violente de la diverse partide de fotbal. „Bienvenue en France” parca era tema acestui EURO 2016…

Mai multe asociații din Franța, printre care și SOS Racisme au cerut interizcerea imnului Croației. Este considerat “naționalist, agresiv și violent”. Mai multe cereri în acest sens au fost trimsie către UEFA, Federația Croată de fotbal și către minstrul francez al sporturilor.

Meciul dintre Turcia și Croația are loc azi cu incepere de la ora 16, ora României. Este o partidă interesantă cu Luka Modric, Ivan Rakitic sau Arda Turan în teren. Profitați de oferta specială a celor de la Stanleybet pentru a miza pe această partidă.

Zero incidente in tribune, zero incidente in afara stadionului – asat vrem sa vedem, dar este posibil si un 0-0 scor final, cota 7.00 la agentia de pariuri online Unibet.

Leave a Reply