Doi romani in primul 11 al EURO 2016

EURO 2016 – Primul 11 al veteranilor

Vineri incepe un nou turneu final european si ca inainte de orice astfel de eveniment site-urile specializate se intreg a in a oferi iubitorilor fotbalului o sumedenie de statistici cu privire la cea mai importanta competie fotbalistica a acestui an. Asa a facut si site-ul oficial al UEFA, publicatie care ne ofera EURO 2016 – Primul 11 al veteranilor.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

EURO 2016 - Primul 11 al veteranilor 552 de jucatori sunt angrenati in aceasta editie a Campionatului European, 21 dintre acestia fiind trecuti de prima tinerete, sau mai bine spus la apusul carierei. Intre acestia 21, 8 sunt portari si cel putin 7 sunt aparatori.

Chiar si in aceste conditii, site-ul forului european a reusit sa incropeasca un prim 11 al jucatorilor trecuti de 35 de ani sau chiar de fix 35 de ani, un prim 11 in care ii regasim surprinzator sau nu, si pe fundasul nostru stanga, Razvan Rat, dar si pe mijlocasul central Lucian Sanmartean.

De langa acestia in primul 11 al „veteranilor” desigur ca nu puteau lipsi legenda Italiei, Buffon, fundasul Frantei, Evra, mijlocasul Cehiei, Rosicky, sau atacantul „Furiei Roja” si a celor de la Ath. Bilbao, Aritz Aduriz.

EURO 2016 - Primul 11 al veteranilor

Portar : Gianluigi Buffon

  • 41.00 este cota oferita de agentia de pariuri online Betfair pentru ca portarul Squadrei Azzurra sa castige titlul de cel mai bun portar al Campionatului European.

Fundasi : Patrice Evra, Andrea Barzagli, Ricardo Carvalho si Razvan Rat

  • 7.50 este cota oferita de agentia de pariuri online Unibet pentru ca fundasul francez Patrice Evra sa primeasca cele mai multe cartonase galbene din nationala Frantei la acest EURO 2016.
  • 101.00 este cota oferita de agentia de pariuri online Betfair pentru ca Razvan Rat sa devina golgheterul EURO 2016.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si ai BONUS 1000 RON

Mijlocasi : Tomas Rosicky, Lucian Sanmartean si Anatoliy Tymoshchuk

  • Anatoliy Tymoshchuk primeste o cota de 91.00 din partea agentiei de pariuri online Unibet daca acesta va fi golgheterul Ucrainei la acest Campionat European.
  • 17.00 este cota oferita de agentia de pariuri online Betfair pentru ca Lucica Sanmartean sa fie golgheterul selectionatei tricolore la acest Campionat European.

Atacanti : Aritz Aduriz, Eidur Gudjohnsen si Robbie Keane

  • Daca Aritz Aduriz va castiga totlul de golgheter al acestui EURO 2016 si vom miza pe acest lucru inca de pe acum la agentia de pariuri online Fortuna, atunci ne vom bucura de o cota de 26.00
  • 15.00 este cota oferita de agentia de pariuri online Betfair ca Eidur Gudjohnsen sa castige titlul de golgheter al Islandei la acest turneu final.

EURO 2016 - Primul 11 al veteranilor

EURO 2016 – Primul 11 al veteranilor

 

Leave a Reply