EURO 2016 – Primul 11 al absentilor

EURO 2016 – Primul 11 al absentilor

Campionatul European de Fotbal are la start o serie de jucători cu nume mari din Europa. Există însă un grup de jucători de top care ratează EURO 2016, fie pentru că echipele lor nu au obținut calificarea, fie pentru că selecționerii nu au avut încredere în ei, fie pentru că sunt accidentați. EURO 2016 – Primul 11 al absenților sau 11-le ideal care nu va fi la EURO.

  • Citeste aici si EURO 2016 TOP 10 jucatori accidentati!

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorJan Oblakportar / Slovenia / Atlético de Madrid

Echipa Sloveniei nu a reușit să se califice pentru EURO 2016 după ce a fost eliminată în playoff de către Ucraina.

Unul dintre cei mai buni portari din lume la mometul actual, Oblak, a rămas „pe afară” la Europene.

 

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorBranislav Ivanović – fundaș / Serbia / Chelsea

Serbia, care părea să aibă șanse de calificare la Euro 2016, a ratat în cele din urmă turnuel final. Sârbii au avut o campanie de calificare din categoria “puteti uita”, marcată de conflicte politice și momente de violență în meciurile cu Albania și Armenia.

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorDani Carvajal – fundaș / Spania / Real Madrid

Câștigarea Ligii Campionilor nu a adus doar bucurie la Real Madrid.

Meciul a făcut o victima – accidentarea lui Carvajal, care a devenit în mod automat indisponibil din cauza rupturii musculare pentru Euro 2016.

 

 

 

http://www.superpont.com/euro-2016/euro-2016-top-10-jucatori-accidentati/Javi Martínez – fundaș / Spania / Bayern Munchen

A fost o surpriză absența lui Martínez din lotul Spaniei pentru Euro.

Jucător cu un fizic bun, tehnic și polivalent el părea un candidat clar pentru a intra pe lista de 23 a Spaniei.

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorRaphaël “Rafa” Varane – fundaș / Franța / Real Madrid

Jucătorul care, probabil, ar conduce apărarea țării gazdă, Franța, este exclus de la EURO din cauza unei rupturi muscularea, care l-a împiedicat să joace și în ultimele meciuri ale sezonului.

Este un moment dificil pentru francez, cuplul Ramos- Pepe fiind preferat de Zidane și cu sau fără turneu final, Rafa își va căuta probabil echipa.

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorMarco Verratti – mijlocaș / Italia / PSG

Om de baza în linia de mijloc a Italiei și la PSG, Verratti este accidentat dupa ce a fost forțat de către Laurent Blanc și conducerea echipei pariziene. Accidentarea sa a venit cum nu se poate mai prost atât pentru italieni cât și pentru echipa de club, eliminată imediat din Liga Campionilor.

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorMiralem Pjanić – mijlocaș / Bosnia / AS Roma

Unul dintre cei mai talentați mijlocași din Serie A nu va fi prezent la Euro 2016, deoarece Bosnia a pierdut în playoff împotriva Irlandei. A fost o lovitură grea pentru cea mai bună generație fotbaliști bosniaci, care, după ce a jucat primul Mondial istorie în Brazilia, a avut iluzia calificării la un nou eveniment de top. mari.

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorIlkay Gündogan – mijlocaș / Germania / Manchester City

Primul transfer făcut de Guardiola la Manchester City nu va fi prezent în Euro 2016 din cauza unei accidentări. Se pare că problemele medicale îl caracterizează pe fotbalistul german de origine turcă, pentru că, revenit după o absența de un an din cauza unor probleme la spate, Gündogan are o accidentare gravă la genunchi.

EURO 2016 – Primul 11 al absentilor – Agentia de pariuri online Unibet are cea mai larga oferta de pariere pentru EURO 2016! Beneficiezi la EURO 2016 si de asigurarea 90+, prin care iti recuperezi banii pariati in cazul in care un anumit tip de pariu iti este stricat de un gol marcat dupa minutul 90.

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorArjen Robben – atacant / Olanda / Bayern Munchen

Absența lui Robben este una dintre cele mai importante, dar fără calificarea Olandei, turneul Euro 2016 are și el mari pierderi. Lipsește din competiție una dintre cele mai importante echipe din fotbalul European și mondial, cu jucători de clasa și în plan financiar fanii Olandei sunt și ei absenți.

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorKevin Gameiro – atacant / Franța / Sevilla

În ciuda faptului că a făcut cel mai bun sezon din carieră și a câștigat cu Sevilla Europa League, atacantul francez nu a avut încrederea lui Deschamps. Este o diferența față de cazul Ben Arfa, jucător oarecum inutil la un turneu final din punct de vedere tactic. Practic absența lui Gameiro este inexplicabilă, având în vedere că nici Karim Benzema nu va fi la Euro 2016.

 

EURO 2016 - Primul 11 al absentilorKarim Benzemá – atacant / Franța / Real Madrid

Benzema este marele absent de la acest Euro 2016 disputat în Franța. Problemele extrasportive legate de șantajarea lui Valbuena l-au lăsat pe atacantul lui Real Madrid în fața televizorului pentru EURO 2016.

 

EURO 2016 – Primul 11 al absentilor

În acest context avem absenți importanți pentru titlul de MVP la EURO 2016. Lista candidaților la titlul de cel mai bun jucător al Europeanului se leagă de cea a favoriților pentru a fi cel mai bun marcator . Excepția o reprezintă jucătorul lui Juventus, mijlocașul Paul Pogba.

Cotele oferite de agenția de pariuri online Netbet pentru Cel mai Bun Jucător de la EURO 2016:

  • Paul Pogba / cota  11
  • Cristiano Ronaldo / cota  13
  • Antoine Griezmann / cota 14
  • Thomas Muller / cota 15

Leave a Reply