EURO 2016 Nu va temeti de Elvetia!

EURO 2016 Nu va temeti de Elvetia!

România joacă miercuri împotriva Elveției. Este al doilea meci al Tricolorilor în grupa A de la EURO 2016. Românii au un eșec contra Franței în care au arătat că sunt capabili să facă un turneu final bun. Elvețienii vin după o victorie contra Albaniei, scor 1-0. La Nati nu a impresionat deloc. Selecționerul Vladimir Petkovic i-a mulțumit din tot sufletul portarului Sommer pentru cele 3 puncte. EURO 2016 Nu vă temeți de Elveția!

 

“Nu l-am descoperit pe Sommer cu ocazia meciului de azi” a declarat antrenorul Elveției după victoria chinuită cu Albania. “Yann are toate atuurile: experienta, charismă și calități deosebite” – așa și-a lăudat Vladimir Petkovic cel mai bun om din meciul cu albanezii. Șansa Elveției a fost faptul că au deschis scorul devreme. După primele 30 de minute Shaqiri & co au dispărut din joc – Xherdan Shaqiri a fost chiar unul dintre cei mai slabi jucători ai partidei, iar vârful Seferovic nu a fost deloc inspirat.

Poti miza chiar aici pe cotele pentru cel mai bun portar al EURO 2016! Ai cel mai mare bonus la pariuri in Romania!

Yann Sommer merită o statuie pentru meciul contra Albaniei. Portarul a salvat incredibil în fața lui Gashi în minutul 86 după una din multele erori ale defensivei. Fabian Schär și Djourou sunt un cuplu slab în apărarea Elveției. Haris Seferovic nu au profitat de două mari ocazii, iar Dzemaili, Behrami și Xherdan Shaqiri nu au reușit să țină de minge și să construiască acțiuni bune de atac.

EURO 2016 Nu va temeti de Elvetia!

Nu trebuie uitate probleme de efectiv ale Elveției. Fără Drmić în atac și fără Klose în defensivă – așa se prezintă Elveția pentru EURO 2016 și la meciul cu România.

O accidentare la genunchi face că Elveția să nu poate conta pe Josip Drmić, unul dintre cei mai buni oameni de la Mondialul din 2014 și din calificările pentru EURO 2016.

Aflat într-o formă excelentă la Norwich, Timm Klose și-a făcut praf genunchiul în meciul contra lui Cystal Palace din 9 aprilie. Este o pierdere importantă pentru elvețieni, care vor folosi contra României un cuplu care îmi pare deja depășit Johan Djourou – Philippe Senderos. Ar mai fi varianta cu Fabian Schär, dezamăgitor în partida cu Albania, dar sincer sper că atacanții României și antrenorii să simtă bine această oportunitate…

EURO 2016 Nu va temeti de Elvetia!

“Am văzut o echipă a României impresionantă din punct de vedere fizic, capabilă să alerge mult pe teren” a declarat selecționerul Vladimir Petkovic. “ Meciul de miercuri îl vom aborda la victorie. Să speculăm o remiză nu este genul nostru” a completat bosniacul de pe banca Elveției.

România vs Elveția se joacă miercuri cu începere de la ora 19. Profitați de oferta specială a agenției de pariuri online Betfair: cota 10 pentru victoria României!

Leave a Reply