EURO 2016 – Lewandowski, jucatorul zilei

EURO 2016 – Lewandowski, jucatorul zilei

Azi este rândul lui Robert Lewandowski să între în joc la EURO 2016. Polonia își face debutul la campionatul European. Lewandowski & Co au un statut de outsider, dificil de “manevrat”. Este una dintre cele mai întersante echipe ale Poloniei din ultimii 30 de ani. Bialo czerwoni vin cu nume de top precum Lewandowski, Piszczek, Błaszczykowski sau Szczęsny, completați de tineri ambițioși precum Milik, Bartosz Kapustka sau Piotr Zieliński. Punctul forte îl reprezintă însă cu siguranță vârful de atac al lui Bayern Munchen: EURO 2016 – Lewandowski, jucătorul zilei!

 

Polonia vs Irlanda de Nord se anunță drept un meci pentru Robert Lewandowski! Atunci când marchezi 5 goluri în 9 minute într-un meci de Bundesliga ești clar cel mai urmărit om la meciul de debut al naționalei tale la EURO. Vorbim desigur despre cel mai bine cotat jucător din lotul Poloniei, Robert Lewandowski. Atacantul lui Bayern are deja 32 de goluri în 73 de meciuri jucate la națională. Fanii polonezi, foarte numeroși la acest campionat European derulat în Franța, îl așteaptă azi ca pe un adevărat zeu.

EURO 2016 – Lewandowski, jucatorul zilei – promoția Stanleybet „Bonus 100% Câștigător”! Plasează un pariu care conține cel puțin un meci de la Euro 2016. Chiar dacă pariul tău este necâștigător, noi iți dăm înapoi suma pariată de tine sub formă de bonus.

 

Szczesny – Glik – Krychowiak – Lewandowski este colona vertebrală a Poloniei în meciul cu Irlanda de Nord. Misiunea lor nu este ușoară, iar Lewandowski are de jucat un rol central. Irlanda de Nord vine la EURO 2016 din postura de deținătoare a unui record extrem de interesant raportat la celelate echipe aflate în Franța.

444 este cifra de top a nord-irlandezilor! Lafferty & co sunt neînvinși de 444 de zile, fie că vorbim despre meciuri oficiale , fie despre partide amicale. Ultimul lor esec a fost pe 15 mai 2015 contra Scoției. Robert Lewandowski este capabil și vrea să spună “stop” acestei serii!

Robert Lewandowski inscrie primul gol in meci, cota 3.65 la agentia de pariuri online Netbet.

Leave a Reply