EURO 2016 Amicale – Anglia vs Turcia

Ponturi fotbal EURO 2016 Anglia vs Turcia

Anglia și Turcia joacă azi pe Etihad Stadium din Manchester un meci amical cu rol de “încălzire” pentru EURO 2016. Gazdele încep pregătirea pentru Euro după o campanie de calificare Ponturi fotbal EURO 2016 Anglia vs Turciaperfectă, dar trebuie să clarifice lotul și să facă câteva experimente marca Hodgson. Turcia vine cu aceleași obiective și pregăteste în cel mai bun mod posibil turneul final din Franța cu un amical contra unui adversar cu nume. Să trecem acum la treabă: Ponturi fotbal EURO 2016 Anglia vs Turcia, meci amical, 22 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Citește aici prezentarea grupei Angliei în secțiunea Euro 2016 de pe site-ul Superpont!

Anglia este la al treilea meci amical din 2016. The Three Lions au câștigat cu 3 la 2 împotriva Germaniei în deplasare și au pierdut cu 1 la 2 contra Olandei.

În calificările pentru Campionatul European Anglia a fost într-o grupa cu Elveția, Slovenia, Estonia, Lituania și San Marino. Englezii au câștigat toate cele 10 de jocuri cu un total de 31 goluri marcate și doar 3 primite. Echipa lui Roy Hodgson are o grupă abordabilă la Euro 2016 cu Rusia, Țara Galilor și Slovacia.

Roy Hodgson are la dispoziție un lot de 26 de jucatori din care nu fac parte Welbeck, Oxlade-Chamberlain și Luke Shaw, toți accidentați. Pentru moment lipsesc jucătorii de la Manchester United (Rashford, Rooney și Smalling) în timp ce Clyne, Milner și Sturridge care vin după finala de Europa League vor fi menajati.

În ultimele 5 partide, Anglia are 3 victorii și 2 înfrângeri. Este vorba despre o victorie cu 3 la 0 în Lituania, o înfrângere 2 la 0 cu Spania, o victorie 2 la 0 cu Franța, un spectaculos 3 la 2 împotriva Germaniei și o înfrângere cu 1 la 2 contra Olandei.

Plaseaza-ti aici pronosticurile tale pentru EURO 2016 si intra in concurs pentru premii in valoare de 2.000.000 de RON!

Turcia este la al treilea amical în 2016, primele doua fiind câștigate, ambele cu 2-1, contra Suediei și Austriei. Ay Yıldızlılar vine după o calificare ca cea mai bună echipa clasată pe locul 3 dintr-o grupa cu Cehia, Islanda, Olanda, Kazahstan și Letonia. Turcii au terminat calificările cu 18 puncte și cu 14 goluri marcate și 9 primite. Echipa lui Fatih Terim este în grupa D la EURO 2016 alături de Croația, Spania și Cehia.

Fatih Terim are un lot de 31 de jucători. Lipsește atacantul Galatei, Umut Bulut, dar găsim o serie de nume cunoscute precum Arda Turan, Nuri Șahin, Çalhanoğlu, Burak Yilmaz sau chiar Mevlüt Erdinç. Șahin lipsește la meciul de azi la fel ca si Arda Turan sau Burak Yılmaz.

În ultimele 5 partide Turcia are 4 victorii și o remiză.

Citește aici prezentarea grupei Turciei în secțiunea Euro 2016 de pe site-ul Superpont!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Anglia: Joe Hart – Kyle Walker / Clyne, Cahill, Stones, Rose – Dier, Drinkwater, Wilshere – Ali / Henderson – Jamie Vardy, Harry Kane.

Turcia: Volkan Babacan – Gönül, Kaya, Balta, Caner Erkin – Ozan Tufan, Mehmet Topal – Hakan Çalhanoğlu, Özyakup, Selçuk İnan  – Cenk Tosun.

Ponturi fotbal EURO 2016 Anglia vs Turcia

Meci nul X solist, cota 4.20 la casa de pariuri Fortuna care te premiaza cu excursii la EURO 2016!

Jamie Vardy marcator, cota 2.40 la agentia de pariuri online Unibet.

Ambele marcheaza, cota 2.20 la agentia de pariuri online Unibet.

Peste 0,5 goluri Turcia in a doua repriza, cota 2.85 la casa de pariuri Fortuna.

 

 

 

Leave a Reply