Croatia vs Moldova – Avancronica intalnirii de pe Gradski Stadion

Ponturi fotbal EURO 2016 – Croatia vs Moldova

Vineri seara incepand cu ora 21.30, Croatia va primi pe Gradski Stadion din Koprivnica intr-o partida amicala premergatoare turneului final din Franta, vizita reprezentativei similare a Moldovei. Ponturi fotbal EURO 2016 – Croatia vs Moldova in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal EURO 2016 - Croatia vs MoldovaEste primul meci amical al Croatiei inainte de EURO 2016, un turneu final pe care-l va disputa intr-o grupa alaturi de Turcia, Cehia si Spania. Dupa intalnirea cu Moldova, croatii vor mai disputa un joc scoala pe 04 iunie in compania reprezentativei similare a statului San Marino, alt adversar facil. Bine, nu stiu cat de mult ii vor ajuta pe croati meciurile cu Moldova si San Marino in vederea duelurilor cu Spania, Cehia sau Turcia, insa cu doua victorii in aceste meciuri cu siguranta Modric, Rakitic, Srna & co vor porni cu alt moral la Campionatul European.

Moldova nu a reusit calificarea pentru EURO 2016 dupa cum bine stim, insa in vederea pregatirii preliminariilor pentru CM din Rusia 2018 acest meci cu Croatia precum si cel cu Elvetia de pe 03 Iunie ( Elvetia, adversara Romaniei de la EURO 2016 ) cred ca ii va ajuta foarte mult pe moldoveni inainte de startul preliminariilor pentru CM 2018, ambele formatii atat Croatia cat si Elvetia fiind adversari de temut in Europa.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Croatia vs Moldova

Din Martie si pana la intalnirea de vine nici Croatia si nici Moldova nu au mai disputat nicio partidaPonturi fotbal EURO 2016 - Croatia vs Moldova amicala, ultimele intalniri fiind doua jocuri amicale pe care le-au disputat impotriva Ungariei si Andorrei. Croatia a terminat doar la egalitate la sfarsitul lunii Martie cu Ungaria, scor 1-1 in timp ce Moldova a dispus in deplasare de Andorra cu 1-0.

O singura data s-au mai intalnit cele doua pana in acest moment, in 2008 deasemenea intr-o partida amicala, Croatia dispunea la vremea aceea pe teren propriu de Moldova cu 1-0. Tot acasa vor juca si acum si la fel ca si atunci Croatia porneste clar ca mare favorita, insa nu cred ca Moldova va pierde acest meci la aceeasi diferenta de scor, ba din contra, ma astept ca gazdele sa marcheze de cel putin 3 ori in poarta unei Moldova slaba ce-i drept.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Croatia vs Moldova

  • Total goluri amrcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.55 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Croatia – Handicap asiatic -2 @ Cota 1.86 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

 Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Leave a Reply