Cehia vs Malta – Adversar modest pentru Cech & co.

Ponturi fotbal EURO 2016 – Cehia vs Malta

Vineri seara incepand cu ora 19.00, Cehia va primi pe Kufstein-Arena intr-o partida amicala premergatoare Campionatului European din Franta, vizita reprezentativei similare a statului Malta. Ponturi fotbal EURO 2016 – Cehia vs Malta in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal EURO 2016 - Cehia vs MaltaCehia isi face incalzirea pentru Campionatul European cu trei partide amicale pe care le va disputa in compania reprezentativelor similare a statelor Malta, Rusia si Coreea de Sud. Primul, cel cu Malta, va fi fara doar si poate cel mai facil, urmand ca urmatoarele doua sa pregateasca serios selectionata Cehiei pentru intalnirile de la Campionatul European cu Spania, Turcia si Croatia, colege cu Cehia in grupa D la turneul final.

4 partide amicale au mai disputat cehii dupa terminarea campaniei de calificare la EURO 2016, partide in care au reusit sa iasa invingatori doar din duelul cu Serbia, scor 4-1, in rest intalnirile cu Scotia si Polonia au fost pierdute cu 0-1 si 1-3, in timp ce meciul cu Suedia, ultimul de altfel, a fost terminat la egalitate 1-1.

Ponturi fotbal EURO 2016 - Cehia vs Malta

De partea cealalta, Malta prin aceste jocuri amicale de genul celui cu Cehia sau Austria de pe 31 Mai, nuPonturi fotbal EURO 2016 - Cehia vs Malta face altceva decat sa-si pregateasca campania de calificare la campionatul Mondial din Rusia, campanie care va fi una extrem de dificila pentru maltezi in conditiile in care vor face parte dintr-o grupa cu Scotia, Anglia, Lituania, Slovenia si Slovacia, Malta avand sanse aproape de 0 pentru a face o figura frumoasa in campania de calificare la CM 2018.

Ca si Cehia, si Malta a disputat meciuri amicale dupa terminarea preliminariilor pentru EURO 2016, insa spre deosebire de cehi, oaspetii intalnirii de vineri seara au avut doar doua meciuri amicale, cu Jordania si Moldova, partide din care cum era si normal poate, nu a iesit castigatoare din niciuna. Cu Jordania a pierdut cu 0-2 in timp ce cu moldovenii a terminat doar la egalitate 0-0.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Nu ar fi prima data cand cele doua s-ar intalni in meci direct, ba dimpotriva, duelul de pe  Kufstein-Arena va fi cel de-al 10 – lea dintre cele doua, Cehia conducand clar ostilitatile in duelurile directe datorita celor 7 partide castigate. Una singura s-a terminat insa la egalitate ( 0-0 in 1994 ) insa acest rezultat nu are cum sa se repete in intalnirea de vineri, cehii fiind cu cel putin doua clase peste maltezi.

 Ponturi fotbal EURO 2016 – Cehia vs Malta

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.54 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Cehia marcheaza peste 2.5 goluri @ Cota 1.83 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply