Paris SG – Chelsea

54

Pronosticul meu: Yes

Analiza: Cu Barcelona – Atletico partida cea mai echilibrata din sferturi, cel puțin a priori , și cu siguranță, una dintre cele mai interesante din ultimii ani poate fi văzuta în Franța . Francezii au reușit să construiască o echipă cu aspirații legitime pe noi culmi .
Blanc are un personal complet , cu Sirigu , Thiago Silva , Marquinhos , Alex , Maxwell , Van der Wiel ( accidentat pentru acest joc ) , Motta , Matuidi , Verrati , Pastore , Lucas , Cavani , Lavezzi și Ibrahimovic , construit special în scopul de a fi în primele runde ale competiției , și cu angajamentul de a păstra carte, trăgând pentru anii următori . Mai ales interesant este că acest grup : Pastore , Lavezzi , Cavani si Ibra , toți jucătorii foarte periculosi pot depasi in orice moment adversarul . Echipa a facut o concurență mare în liga franceză și ajuns aici cu o performanță bună în Liga Campionilor .
Cech , Ivanovic , Cole , David Luiz , Terry , Azpilicueta , Cahill , Ramires , Lampard , Oscar , Mikel , Torres , Demba Ba , Eto’o , Willian , echipa care prezintă Mourinho a cărui natură competitivă este de necontestat în acest moment al carierei sale .
Cotele sunt disproporționate în opinia mea, cu putere reală Chelsea . În mod clar , PSG este buna și vine de la a face un spectacol , dar adversarul nu este chiar asa slab.Asa ca mi se pare destul de interesanta aceasta cota de 1.9 ,ambele inscriu.Bafta.

Cota: 1.9

Miza: 10

Bilet: Castigator

Cand are loc meciul: 02.04.2014 20:45

Joaca si tu acest pont la Unibet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here