Manchester United – Manchester City

Pronosticul meu: Over 2.5

Analiza: ai mult decat un derby local, meciul de marti de la Manchester, contand pentru etapa cu numarul 28 din Premier League, atrage si pentru ca, in caz de victorie, City urca pe locul doi, peste Liverpool, si la doar trei puncte in spatele primei pozitii, cu inca doua meciuri mai putin pentru elevii lui Pellegrini; daca se impune United, in functie de rezultatul meciului de la Newcastle (cu Everton), jucatorii lui Moyes s-ar apropia de pozitia de Europa League, singurul obiectiv realist al gazdelor de acum incolo.

Frica mare a gazdelor este ca nu cumva sa se repete rusinea din precedenta partida de pe Old Trafford, cand Liverpool s-a impus la scor de neprezentare, cu 3-0. Iar asta nu e deloc exclus, celor de la Man City le-a revenit pofta de goluri, cum s-a vazut sambata, 5-0 cu Fulham.

In plus, oaspetii au castigat doua din cele mai recente trei intalniri directe, in toate acestea inscriindu-se in total 13 goluri. Sunt premisele unui meci spectaculos: varianta Over 2.5 are cota 1.65 la betclic.

Cota: 1.65

Miza: 10

Bilet: Castigator

Cand are loc meciul: 25.03.2014 21:45

Joaca si tu acest pont la BetClic

Leave a Reply