Un weekend obisnuit pentru pariorii din comunitatea Superpont Premium

1052

 

Cam asa arata un week-end obisnuit in comunitatea SuperPont Premium ( intra si tu in comunitate dând click AICI ),  cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania.

Aici gasesti peste 900 de pariori cu experiența si care reușesc in mod constant sa isi rotunjească veniturile cu castigurile din pariuri. Cum fac asta ? E foarte simplu.

Se inspira din recomandarile celor 10 tipsteri SuperPont Premium si aleg acele recomandari care li se par cu sansele cele mai mari de reușită! Iar la final numara banii din cont. Simplu, nu? 🙂

Comunitatea Superpont Premium se remarca si prin diversitatea sporturilor acoperite. Avand tipseri specializati pe fotbal, tenis, baschet, volei si hockey, ofera zilnic cele mai diverse ponturi si bilete la pariuri astfel incat sansele de castig sa fie cat mai mari si posibilitatile de pariere cat mai largi. Ponturile se pot juca atat la agentiile de pariuri sportive online, cat si la casele de pariuri offline.

Avand peste 900 de membri, comunitatea Superpont Premium are si marele avantaj al diversitatii de opinii. Pariorii se pot consulta intre ei pe grupul de Facebook, se inspira unii de la altii, posteaza ponturile si biletele lor, le discuta si la final aleg variantele pe care le considera cele mai bune pentru ca la finalul zilei sa incheie pe profit.

Mai jos aveti doar cateva din biletele castigatoare ale membrilor Premium, doar din acest weekend! Puteti vedea mai multe bilete castigatoare AICI!

Va asteptam pe toti in Comunitatea Premium, sa ne bucuram impreuna de castiguri pe termen lung la pariuri sportive!

Devino chiar acum Membru Premium aici: http://superpont.com/premiumregister/index_ro.php

Biletul zilei la pariuri castigator

Biletul zilei la pariuri din fotbal castigtor Marius

 

Biletul zilei baschet castigator

Biletul zilei fotbal castigator Ionut

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here