Un bilet sigur

631

Primim zilnic zeci de mesaje pe privat, si nu exageram cand zicem ca sunt zeci, de la diversi prieteni Superpont1x2, prin care ni se solicita sa le facem ” un bilet sigur, cota 2-3, ca vreau sa pun 100 de ron si sa ii dublez/triplez”. Unii pluseaza, ” daca iese biletul, ai si tu X%”. Haideti sa vorbim putin despre aceste „bilete sigure”.

In primul rand, sa nu intelegeti ca ne deranjeaza mesajele primite, din contra, ne face placere sa dialogam cu prietenii nostri de pe Facebook, de pe site, si o facem in masura in care timpul ne permite. Pe de alta part insa, acest gen de cereri nu le vom onora niciodata si o sa explicam si de ce.

Principalul motiv este acela ca … NU EXISTA BILET SIGUR!!! In nicun caz 100% SIGUR!!! Cine crede asta e naiv, iar cine afirma ca are bilete 100% sigure e si mai naiv sau e doar un sarlatan. Evident, exista meciuri cu un grad foarte mare de a se termina cu un rezultat usor de anticipat, dar de obicei casele de pariuri sunt foarte prudente si acorda acestor meciuri cote infime, intre 1.05-1.1. Si nici chiar acestea nu sunt 100% SIGURE. Nu mai demult de cateva saptamani, Nadal a pierdut in primul tur la Wimbledon. Cota? Probabil 1.01. E doar un exemplu, se pot da mii de exemple ca acesta. In plus, ca sa faci o cota cat de cat decenta pe bilet, hai sa zicem ca vrei sa iti dublezi banii, trebuie sa tot pui 5-6 meciuri de astea „sigure” si o suma cat de cat intereanta ca miza, ca sa intelegi ceva de pe bilet. Si decat sa iti pice o cota de 1.01, serios vorbind mai bine lipsa.

Al doilea motiv: foarte multi pariori uita sau nu au stiut vreodata ce inseamna pariurile. Nu o sa intram acum intr-o analiza in profunzime a pariurilor (o vom face intr-un articol ulterior), dar atunci cand pariezi iti asumi un RISC. Ca in orice business, iti asumi riscul de a pierde. Multi uita acest lucru. Iar cel mai usor e sa arunci vina pe altul pentru pierdere. Nu as vrea sa stiu ce ne-ar auzi urechile daca am da un bilet 100% Sigur , pe care omul sa puna 500 de RON, de ex, si sa pice. Chiar nu vreau sa imi imaginez. Multi reactioneaza exagerat atunci cand un bilet de cota 10 nu iese si pierd cateva zeci de lei poate, dar cum ar reactiona la pierderi mult mai mari? E o responsabilitate mare, pe care nu are rost sa ne-o asumam, in fond sunt banii fiecaruia, ar trebui sa stie cum ii administreaza. Noi putem da, si asta facem zilnic, sugestii, opinii, analize, dar riscul il preia fiecare. E firesc sa fie asa.

In incheiere, o scurta consideratie referitoare la cei care vand si, respectiv, cumpara ponturi 100% Sigure de la diversi indivizi de pe net. Sunt tot felul de indivizi, care se pretind fie sarbi, greci, englezi, bulgari, care, contra unor sume modice (cativa euro) sau chiar nesimtit de mari (500-100 Euro/pont), ofera ponturi ” sigure”, de obicei placerea „marilor pariori”, celebrele 1/2 si 2/1. Nu zic ca nu sunt meciuri aranjate, sunt foarte multe chiar, nu zic ca nu exista tipi care sa aiba cunostinta de ele. Dar hai sa ne punem o intrebare simpla, de logica elementara: de ce ar sta cineva care stie un meci sigur sigur de 1/2 sau 2/1 , cota 25-30, sa incerce sa convinga unul-altul sa ii dea 20-30 de euro pe un astfel de pont, cand poate sa parieze el insusi 1000-2000 Euro pe meciul ala si sa faca o avere in cateva minute? Ganditi-va bine inainte sa aruncati banii pe aceste pariuri ” sigure”. Cine nu deschide ochii, in final deschide buzunarul

O zi profitabila sa aveti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here