SuperPont Extra by Unibet

90

Dragi prieteni SuperPont 1×2,

 

Asa cum v-am obisnuit inca de la inceput, si a trecut cam jumatate de ani de atunci, ne-am tinut de cuvant cu tot ce am promis. Am promis ca vom ajunge cea mai mare comunitate de pariuri din Romania. Ne-am tinut de cuvant. Astazi suntem mai mult de 45.000 de prieteni SuperPont 1×2. Acum o luna am lansat site-ul www.superpont1x2.ro. Va promitem ca in timp vom urca pe primul loc. V-am promis concursuri cu premii atractive, bazate pe performantele voastre ca pariori. Cei mai buni dintre voi isi vor umple conturile cu mult cash, va promitem si asta.

Si am inceput si in directia asta…

Primii care au raspuns solicitarilor noastre au fost cei de la Unibet. Astfel  a aparut concursul “SuperPontul Zilei by Unibet” care in prima saptamana ne-a depasit asteptarile. Peste 100 de participanti, dintre care multi au avut mai multe pronosticuri castigatoare, competitivitate foarte ridicata. Asa ca ne-ati dat curaj sa mergem si mai departe si sa solicitam o suplimentare de buget. Si am obtinut-o. Am mai adaugat 50 de euro la fondul de premii si astfel a luat nastere concursul “SuperPont Extra by Unibet”.

Despre ce este vorba? Nimic mai simplu. Puteti castiga cei 50 de euro daca, timp de 3 saptamani cat dureaza concursul, jucati minim 5 Euro/saptamana la Unibet, cota minima 1.4 pe bilet si va clasati cel mai sus in clasamentul concursului “SuperPont by Unibet”.  Intrati pe pagina de concurs, (http://www.superpont1x2.ro/concurs2.php?id=14&zi=4) , dati pronsticul pentru meciul zilei, bifati ca vrei sa participati si la concursul “SuperPont Extra”, jucati minim 5 Euro/ saptamana in curs la Unibet si la finalul lunii puteti castiga cei 50 de Euro, in plus fata de premiile saptamanale.

 

In plus, urmariti zilnic promotiile Unibet. Ca este vorba despre Pariul fara RISC de 150 RON, de Oferta Speciala a lunii Iulie sau de bonusuri generoase la cazino, puteti gasi variante atractive de castig. Mai multe detalii aici : https://ro.unibet.com/betting/promotions

 

Mult succes

 

Cu drag, echipa SuperPont1x2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here