Supermeciul zilei de astazi – Gael Monfils vs David Goffin

SuperMeciul zilei analizat de Super Pontino - Monfils vs Goffin

SuperMeciul zilei analizat de Super Pontino – Monfils vs Goffin

  • Competitie : ATP Shanghai Rolex Masters
  • Ora de incepere : 13.00
  • Transmis in direct pe NetBet TV
  • Gael Monfils : Locul 8 ATP / Din 2004 in Turneele Pro / 390 victorii & 214 in Turneele Pro / 6 titluri castigate / 12.073.444 mil. de dolari castigate din tenis
  • David Goffin : Locul 12 ATP / Din 2009 in Turneele Pro / 135 de victorii & 99 infrangeri in Turneele Pro / 2 titluri castigate / 4.519. 740 mil. de dolari castigate din tenis
  • H2H : Monfils conduce cu 2-0 in intrecerile directe ( Interesant este ca in ambele intalniri, ambele s-au incheiat cu acelasi scor, 2-1 pentru francez )
  • Sursa foto : www.zamanalwsl.net

Pariaza pe Monfils vs Goffin la cele mai bune cote doar dupa ce urmaresti meciul la NetBet TV 

Supermeciul zilei de astazi - Monfils vs GoffinIn acest moment, cea mai interesanta intalnire din optimile de finala ala turneului din Shanghai, pare de departe intalnirea dintre Gael Monfils si David Goffin. Asta nu numai datorita celor doua locuri ocupate de cei doi in clasamentul ATP ( Monfils pe 6, Goffin pe 11 ), ci pentru ca cei doi sunt in lupta directa pentru un loc la Turneul Campionilor. In acest moment, Minfils, va spuneam ca este pe 6, cu 3.535 de puncte, in timp ce Goffin este pe 11 cu 2465 de puncte. O pas catre sferturi i-ar aduce francezului, dar si belgianului, un plus de 180 de puncte, lucru care ar face ca Monfils sa-si mareasca avansul fata de pozitia a 9 a care merge la Turneul Campionilor, in acest moment ocupata de Thomas Berdych. Un succes astazi este mult mai important pentru Goffin. Va spuneam ca aceste este pe 11 in clasament, cu 2.465 de puncte in acest moment, insa cele 80 de puncte pe care le-ar acumula dupa victoria cu Monfils, daca va fi sa vina, plus cele 90 pe care le are deja in acest moment, are face ca belgianul sa-i ia fata in cursa pentru Turneul Campionilor lui Marin Cilic, jucator aflat in acest moment pe locul 10, loc care incheie topul jucatorilor care vor merge la Turneul Campionilor.

SuperMeciul zilei analizat de Super Pontino – Monfils vs Goffin

Cele mai bune cote pentru SuperMeciul zilei le gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si un super bonus de bun venit – 1.550 RON ( Exclusiv prin Superpont )

In acest moment, pe hard Monfils pare mai bun ( doar 5 infrangeri in ultimele 20 de partide ), fata deSupermeciul zilei de astazi - Monfils vs Goffin adversarul sau din aceasta dupa amiza care a cedat 8 partide pe hard in ultimele 20 de dueluri. Va spuneam mai sus ca cei doi s-au intalnit de doua ori, francezul conducand ostilitatile cu 2-0, insa, un meci dina ceste doua s-a desfasurat chiar pe aceeasi suprafata pe care se va juca si astazi. In Iulie 2016, Monfils se impunea pe hard-ul de la Toronto cu 2-1 dupa un meci greu ( 7-6, 2-6, 6-4 ). Foarte posibil ca si astazi sa avem aprte de aceeasi desfasurare a duelului, atata timp cat v-am spus ca ambii trag pentru asia sigura locul la Turneul Campionilor, niciunul dintre acestia nefiind de acord sa cedeze puncte in fata celuilalt, insa ar trebui sa ne asteptam Goffin sa forteze mai mult, avand in vedere ca mai mare nevoie de puncte si victorie are acesta.

SuperMeciul zilei analizat de Super Pontino – Monfils vs Goffin


  •  Câștigător meci Gael Monfils la o cota de 1.57 @ NetBet 
  • Handicap -2.5 Gael Monfils la o cota de 1.90 @ NetBet 

Leave a Reply