Stanleybet – campionii cotelor mari

Agentia de pariuri online Stanleybet (D. 929/24.06.2015), una dintre cele mai populare case de pariuri din Romania, se prezinta in fata pariorilor cu cele mai bune cote la EURO 2016. Daca, la meciurile din grupe, cei de la Stanleybet au excelat la capitolul cote, pentru fazele eliminatorii lucrurile nu stau deloc diferit. Pe langa multiplele variante de pariere disponibile, bonusuri foarte atractive si posibilitatea retrageriii castigurilor direct din agentie, Stanleybet ofera pariorilor romani cele mai bune cote la pariurile din fotbal, de cele mai multe ori peste cele ale caselor de pariuri online concurente!

Vom analiza cotele pentru cele 8 meciuri ale optimilor de finala EURO 2016. Aceastea sunt cotele oferite de Stanleybet.ro (deschide un cont de parior la ei si bucura-te de o experienta superioara de pariere).Stanleybet cote optimi euro

Sa analizam intai meciurile unde exista o favorita certa: Franta-Irlanda, Anglia-Islanda si Germania-Slovacia.

La Franta-Irlanda, cota celor de la Stanleybet.ro este de 1.5, in timp ce toate celelalte case de pariuri ofera cote intre 1.39-1.44! Diferenta foarte mare intre Stanleybet si casele de pariuri concurente se observa si la pariurile pe numar de goluri. Cota 2.62 pentru pariul de tip „peste 2.5 goluri in meci” surclaseaza orice alta cota oferita de ceilalti bookmakeri, care osclieaza intre 2.5 si 2.55!

Germania este favorita in disputa cu Slovacia, dar cota de 1.48 nu o gasiti decat la Stanleybet.ro, in rest cote mici, 1.4 sau chiar 1.35! Aceeasi situatie la numarul de goluri, cota 2.35 fiind cel putin egala cu cele mai mari cote de la competitori.

In fine, surpriza turneului, Islanda, isi joaca o mare sansa impotriva englezilor. Daca doriti sa pariati pe britanici, aveti o cota extrem de atractiva, de 1.6, mult peste 1.5 cat este cota medie acordata de alte case de pariuri online! 2.62 acorda Stanleybet la „peste 2.5 goluri in meci”, o cota excelenta, avand in vedere apetitul ofensiv al celor doua echipe! Asa ceva nu se rateaza!

Deschideti un cont nou de parior la Staleybet.ro, incasati bonusurile special pregatite pentru EURO 2016 si pariati la cele mai tari cote posibile, pentru a va maximiza castigul!

Va uram multa bafta la bani!

Leave a Reply