Simona Halep Vs Karolina Pliskova, WTA Sidney, avancronica ponturi pariuri

Simona a avut un debut reusit in 2016 dupa ce a castigat o partida grea care ar fi putut deveni imposibila. Desi a avut un inceput de meci foarte bun, lipsa meciurilor oficiale a inceput sa isi spuna cuvantul incepand cu setul 2. Vesnicile parca probleme cu cel de-al doilea serviciu, mai ales in fata unei adversare care ia mingea atat de devreme si este atat de agresiva asa cum este cazul Carolinei Garcia, i-au dat posibilitatea frantuzoaicei sa isi ridice foarte mult nivelul de joc si sasa castige 4 game-uri consecutive si implicit sa isi adjudece  cel de-al doilea set. A urmat o pauza in care trainerul a intrat pe teren pentru a o putea ajuta pe Simona sa scape de probeleme de la tendonul lui Ahile la piciorul stang. In setul 3 desi a ratat in primul game minge de break, am vazut-o pe adevarata Simona. A dat drumul la lovituri, a gresit mai putin, a sufocat-o pe Caro cu acel joc nimicitor stanga-dreapta. Maine insa trebuie sa o ia de la capat.

VEZI AICI AVANCRONICA CELOR 2 TURNEE WTA ALE SAPTAMANII !

Karolina Pliskova a aratat excelent in prima partida pe care a disputat-o la Sidney si pe care a castigat-o fara emotii in fata fostului numar 1 mondial Ana Ivanovic. Cehoaica isi continua un an 2015 excelent, in care a reusit sa intre in zona top player-elor. Fizicul ei o ajuta extraordinar la serviciu, dreapta este una dintre cele mai agresive din circuitul feminin Principala ei problema este deplasarea in teren si nu de putine ori increderea in fortele proprii. Imi aduc aminte de meciurile pe care ea le-a pierdut in fata Carlei Suarez in 2015…

MIZEZI PE SURPRIZE LA SIDNEY ? PROFITA DE CELE MAI MARI COTE AICI !

Cele doua sportive s-au mai intalnit de doua ori anul trecut, pe suprafete similare, Simona castigand in minim de seturi ambele partide, insa partidele au fost foarte echilibrate. Cheia meciul va fi modul in care Karolina va servi si cum va reusi Simona sa raspunda acestora. Daca cehoaica va fi destabilizata e foarte posibil ca Simona sa isi faca meciul usor.

PARIAZA PE MECIURILE SIMONEI HALEP LA CASA DE PARIURI CU CELE MAI BUNE COTE PENTRU TENIS FEMININ!

Ponturi pariuri

victorie Simona Halep , cota 1.66 la casa de pariuri online Sportingbet

peste 22.5 game-uri in meci , cota 2.00 la  Unibet

2-0 victorie Simona Halep , cota 2.80 la casa de pariuri online Sportingbet

Leave a Reply