Recenzia noastra pentru Betfair

265

Ne place Betfair pentru ca are:

** cote competitive
** 15 milioane de pariuri zilnic
** unul din site-urile cu o reputatie ireprosabila

Recenzia noastra pentru Betfair

Betfair este o platforma parior-la-parior. Nu sunt implicate agentii care tin pariurile, si din aceasta cauza ai access la plati mai mari si cote foarte bune. Pariorii au sansa sa isi stabileasca propriile cote pro sau contra unui anumit eveniment.

Betfair acopera o raza mare de evenimente sportive, in special fotbal si curse de cai (care sunt de altfel la baza companiei din UK), pariuri financiare, politice si noutati. Betfair ofera pariuri pe evenimente in derulare, Cazino online si multe alte jocuri.

Betfair taxeaza un comision la castig, dar nu si la pierdere. Comisionul se calculeaza inmultind castigul net cu Market Base Rate (MBR). De exemplu, daca ai castigat 100 de euro intr-un eveniment cu MBR de 5%, vei plati 5 euro comision. Totusi, acest MBR scade cu cat pariezi mai mult.

Daca locuiesti in UK, pariezi prin sistemul de exchange din UK, ceea ce inseamna ca pariurile tale sunt impotriva altor jucatori ca tine din UK. In acest caz, Betfair stie cine pariaza de fiecare parte, dar tu nu stii impotriva cui pariezi, si poti paria impotriva mai multor jucatori simultan. Daca esti inregistrat din alta parte, pariezi direct impotriva la Betfair, dar in toate cazurile, datele tale sunt in siguranta.

Suportul pentru clienti este extrem de rapid si in marea majoritate a cazurilor poti gasi raspunsuri la intrebarile tale direct in sectiunea de intrebari frecvente.

Avantaje:

** Recunoscuta international – a primit 2008 Premiul Reginei pentru Companii

** 15 milioane de pariuri zilnice

** Nu sunt probleme cu depunerile / retragerile de bani

** Depunere minima de 25 de lire sterline (sau echivalentul lor in lei) si pariuri minime 2 lire sterline

Dezavantaje:

** 5% comision

** iti va lua ceva vreme sa te obisnuiesti cu sistemul

 

SCORUL NOSTRU FINAL: 4,5/5

Intra pe Betfair

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here