Prinde cea mai mare cota WIN la Barca – Juve si castiga 100 de lei!!!

88

Barcelona-vs-Juventus-2015-Champions-League-final-ticketsPrimul concurs dedicat EXCLUSIV membrilor „Premium Superpont”, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania:

Prinde cea mai mare cota CASTIGATOARE la Barcelona – Juve, finala UCL, de deseara si poti castiga 100 de lei cash.

 

Cum participi?

1.Daca esti deja membru „Premium Superpont”, logheaza-te in contul tau AICIL  http://superpont.com/premiumregister/index_ro.php

2. Intra pe http://www.superpont.com/contul-meu/ si plaseaza un pronostic la meciul Barcelona – Juve.

Pentru aceasta selecteaza :”Pune un pont nou”. De acolo ai niste meniuri simple, unde selectezi sport: Fotbal; Eveniment: Champions League; Meci: Juventus-Barcelona si apoi alegi pronosticul.

3. Argumenteaza pronosticul tau in minim 50 de cuvinte si… GATA 🙂 Urmareste Super Meciul de deseara si vezi daca pronosticul tau este WIN

4. Cea mai mare cota prinsa, CASTIGATOARE si corect Argumentata, va fi declarata castigatoare a premiului de 100 de lei.

5. Validati-va singuri pontul dupa incheierea meciului tot pe http://www.superpont.com/contul-meu/ la sectiunea „Ponturile Mele”

6. Castigatorul va fi anuntat maine iar premiul se va acorda in termen de maxim 48h.

 

Daca inca nu esti membru al comunitatii „Premium Superpont”, inscrie-te AICI   : http://superpont.com/premiumregister/index_ro.php

si beneficiaza de unele din cele mai bune pronosticuri, cele mai tari concursuri, pariuri live si multe beneficii pe care nu le veti gasi in alta parte!

 

Multa bafta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here