Primera Division: Malaga vs Getafe Avancronica , ponturi si pronosticuri

Primul meci din etapa cu numarul 23  din Primera Division se va juca pe La Rosaleda, unde Malaga primeste vizita celor de la Getafe. Ambele echipe sunt salvate la mijlocul clasamentului, cu sanse mici de a retrograda si cu sanse si mai mici de a prinde un loc de cupe europene.

malagaMalaga este exact la mijlocul clasamentului, pe locul 10 cu 27 de puncte acumulate in 22 de etape ( 7 victorii, 6 egaluri si 9 infrangeri ) si cu un golaveraj usor negativ de 18 goluri marcate si 20 primite. Malaga este o echip media, a carei forma fluctueaza ( poate sa faca o serie de meciuri fara infrangere la fel de usor cum poate sa fie intr-o forma extrem de slaba in care sa piarda de doua ori mai multe meciuri decat castiga ).

In ultimele 5 partide, Malaga a facut un egal  cu Las Palmas ( 1-1 ), a reusit sa castige doua meciuri  ( 2 la 0 cu Celta Vigo )  si cu Eibar ( 1 la 2 ), dar a fost si de doua ori infrante ( 2 la 1 cu Sevilla si  1 la 2 cu Barcelona ).

Apararea Malagai este destul de buna avand in vedere ca are acelasi numar de goluri primite la fel ca si „colosul Real Madrid” sau doar cu 3 goluri in plus primite decat campioana si liderul din acest moment in La Liga, Barcelona. Cu toate acestea, atacul lasa de dorit, avand al doilea cel mai slab atac din Primera Division din acest moment, cu 18 goluri marcate, cu doar 3 goluri in plus fata de Betis ( echipa cu cel mai slab atac in acest moment ).

Forma : V I I E V

 

Pariai pana azi la agentie? De acum poti paria si online la casa ta de pariuri preferata!!!

 

getafeGetafe este pe locul 11 cu 26 de puncte acumulate in 22 de etape ( 7 victorii, 5 egaluri si 10 infrangeri ) si cu un golaveraj negativ de 26 goluri marcate si 32 primite. Nici prestatiile oaspetilor nu sunt prea stralucite, dovada perfecta fiind si locul din clasament.

La fel de instabila din punct de vedere al jocului aratat si al formei echipei este si Getafe, care s-a bucurat de 7 meciuri consecutive fara infrangere ( 4 fiind victorii si 3 egaluri ), dar in ultimele 2 etape a pierdut cu Granada  3 la 2 si cu Ath. Bilbao 0 la 1, aratat un joc ce nu se potrivea cu seria pozitiva din ultimele etape.

In ultimele 5 meciuri, in afara celor 2 infrangeri, Getafe a invis si 3 echipe, pe Gijon cu 1 la 2. pe Betis cu 1 la 0 si echipa lui Costel Galca, pe Espanyol cu 3 la 1, meci in care echipa lui Galca a condus inca din minutul 26 prin golul lui Perez H.

Forma: I I V V V

 

Cea mai bogata oferta de pariuri o gasesti doar aici!!!

 

Echipe probabile:

  • Malaga: Kameni; Boka, Filipenko, Torres, Rosales; Duda, Camacho, Recio, Juanpi; Cop, Charles
  • Getafe: Guaita; Suarez, Vergini, Velazquez, Yoda; Rodriquez, Lacen; Leon, Rodriquez, Sarabia; Vazquez

Lot: Indisponibili – Accidentati – Reveniri

  • Malaga: Javi Gracia nu se poate baza pe  Gonzalo Castro si pe Juan Carlos acestia fiind accidentati, Raul Albentosa este suspendat si Welington este incert fiind in revenire de forma.
  • Getafe: Fran Escriba  nu se poate baza pe Roberto Lagi ( accidentat ) si pe Cala care este suspendat.

 

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei: 

  1. Gol in ambele reprize NU  – Cota 1.75  ( Casa de pariuri online UNIBET )
  2. Ambele echipe marcheaza – Cota 2.10 ( Casa de pariuri online Fortuna )

Pronosticuri by BTB  

  • Luna Februarie: 19 W – 10 L
  • Luna Ianuarie: 69 W  –  65 L

Leave a Reply