Ponturi, pronosticuri pariuri fotbal – Levante vs Getafe – Spania: Primera Division

Primul meci al etapei cu numarul 25 se joaca pe Estadi Ciutat de València unde, ultima clasata, Levante, primeste vizita celor de la Getafe.  Meciul incepe la ora 21:30 si va fi difuzat atat la televizor pe Dolce Sport si Digi Sport 3, dar si online la casele de pariuri online UNIBET si NetBet !

levanteLevante  este ultima clasata in Primera Division, cu 17 puncte in 24 de etape ( 4 victorii, 5 egaluri si 15 infrangeri ) si cu un golaveraj negativ de – 24 de goluri ( 21 de goluri inscrise si 45 primite ).

Desi este pe ultimul loc, Levante nu are cea mai slaba aparare din La Liga, Granada si Vallecano primind fiecare cate 49 de goluri, iar echipa condusa de tehnicianul roman, Costel Galca, a primit 48 de goluri. Cu toate acestea, apararea celor de la Levante este una extrem de slaba, primind gol in fiecare partida.

Sansele ca echipa condusa de Rubi sa nu fie retrogradata sunt foarte meci. Levante se afla la 5 puncte de primul loc salvator ocupat de Espanyol. Daca jocul prestat de ei nu va cunoaste imbunatatiri vizibile in cel mai scurt timp, retrogradarea este inevitabila.
Forma: I I I V I
getafeGetafe este clasata pe locul 13 cu 26 de puncte in 24 de etape ( 7 victorii, 5 egaluri si 12 meciuri ) si cu un golaveraj negativ de -10 goluri ( 26 de goluri inscrise si 36 primite ).
Echipa antrenata de  Fran Escribá este la 5 puncte de primul loc retrogradabil ocupat de Las Palmas si la 9 puncte de primul loc de Europa League ocupat de Bilbao. Aflandu-se la o distanta atat de mare de Athletic Bilbao, Getafe nu spera sa urce in clasament pentru a isi asigura un loc in Europa League. Singurul obiectiv al formatiei din Getafe este mentinerea in prima liga spaniola.
Cei mai buni marcatori ai oaspetilor in acest sezon sunt spaniolii Sarabia P, Vazquez A si Scepovic S, primul marcand 5 goluri iar ultimii doi cate 4 goluri.
Forma: I I I I V

 

Lot: accidentari – suspendati – reveniri:

  • Levante: Rubi nu se poate baza pe Ivan Lopez, Pedro Lopez si nici pe Jose Mari, cei 3 fiind accidentati. O veste buna vine din partea lui Jefferson Lerma care revine dupa suspendare.
  • Getafe: Roberto Lagi este accidentat, iar Alvaro Pereira este suspendat. La echipa revin  Mehdi Lacen si Pablo Sarabia .

Echipe probabile:

  • Levante: Marino – Tono, Medjani, Navarro, Lerma – Morales, Simao, Verza, Verdu – Rossi, Deyverson
  • Getafe: Guaita – Suarez, Vergini, Cala, Karim Yoda – Rodriguez J, Rodriguez V – Leon, Sarabia, Gomez – Vazquez

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei: 

  1.  Nu marcheaza ambele – Cota 1.80 ( Casa de pariuri online SportingBet care va oferă 250 RON pariu fără Risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont. )
  2. X2 – Cota 1.65 ( Casa de pariuri online UNIBET care va ofera primul pariu fara risc pana la 150 ron)

Leave a Reply