Ponturi, pronosticuri, analiză : Ekstraklasa – Pogon Szczecin vs Korona Kielce

S-a reluat campioantul și În Polonia cu etapa a 22-a. Azi avem un meci foarte interesant între două echipe cu defensive extrem de puternice.

“Docherii” din Szczecin au un sezon bun în care încearcă să profite de contextul favorabil și să prindă un loc în cupele europene. Pogon are cea mai bună defensivă din Ekstraklasa la ora actuală cu doar 20 de goluri încasate. Lewandowski – Fojut – Murawski – Fraczczak este zidul albastru-grenat care a dus-o pe Pogon pe poziția a patra. Șansele sunt mari inclusiv la castigrea titlului în play-off și eu aș avea curajul să mizez pe acest lucru. Echipa evita presiunea mediatică, este lăudată pentru atmosfera din lot și “pândește” din umbră podiumul.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 RON bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!


Ofensiva nu strălucește la Szczecin, lucru oarecum trist pentru fani la partidele pe teren propriu. Łukasz Zwoliński are 6 goluri marcate și beneficiază de susținerea unui mijlocaș extrem de tehnic, japonezul Takafumi Akahoshi. Antrenorul Czeslaw Michniewicz se bazează și pe mijlocașii Mateusz Matras și Marcin Listkowski, ultimul fiind născut în 1998. În atac se mizează și pe georgianul Dvalishvili. În perioada de iaran au plecat doi jucători buni, Patryk Malecki și Takuya Murayama. A fost adus internaționalul maghiar Ádám Gyurcsó, atacant cu experiență și un cupele europene.

Pariază aici pe meciurile din Ekstraklasa – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, platforma de mobil și cote excelente!

Korona Kielce a fost echipa startului de sezon – atunci au terminat la egaliate 1 la 1 și cu Pogon. În primele etape Korona a învins-o și pe Legia dar apoi a alunecat spre mijlocul clasamentului. Fosta echipa a lui Pawel Golanski și Olivier Kapo are și ea o defensivă solidă cu doar 23 de goluri încasate. Korona Kielce s-a specialziat în prima parte a sezonului în victorii sau înfrângeri toate la scorul de 1 la 0. Sporadic, echipa s-a “dezlănțuit” făcând și 2 la 2 cu Cracovia Krakow sau 2 la 1 cu Chorzów…

Spaniolul Airam Cabrera – ex Numancia, Cadiz și polonezul Michał Przybyła sunt principalii marcatori cu câte 4 reușite. Defensivă se bazează pe fundașii Sylwestrzak, Vladislavs Gabovs, Radek Dejmek și pe portarul de 38 de ani, Zbigniew Malkowski. Bosniacul Vlastimir Jovanovic, Lukasz Sierpina și letonul Aleksandrs Fertovs se remrca în linia mediană. Echipa i-a pierdut pe fundașii Piotr Malarczyk – plecat la Ipswich și Maciej Wilusz, reîntors la Lech Poznan precum și pe unul dintre oameni utili la mijloc, Pawel Sobolewski.

Victorie Pogon, 1 solist, cota 1.83 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Total goluri peste 2,5 cota 2.25 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru membrii Superpont..

Total goluri Kielce, peste 0,5, cota 1.66 la Fortuna unde aveti bonus 150 RON, bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

Ádám Gyurcsó marcator, cota 4.00 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply