Ponturi pariuri fotbal- Mirandes vs Valladolid

Ponturi pariuri fotbal- Mirandes vs Valladolid

Maine in cadrul etape a 31-a din Segunda Division, Mirandes intalneste pe propiul teren pe cei de la Valladolid.Ponturi pariuri fotbal- Mirandes vs Valladolid in acest articol!

Mizeaza aici pe meciurile care decid cine promoveaza in La Liga!Profita de bonusul de 300 RON si partida transmisa in direct la live TV!

 Valladolid se află pe locul 10 cu 44 de puncte la 2 puncte de play-off. Cu o victorie mâine aceștia ar putea să ajungă pâna pe locul 5, loc de play-off.

În ultimele 5 meciuri cei de la Valladolid au reușit 2 egaluri , 2 victorii și o înfrângere.Ponturi pariuri fotbal- Mirandes vs Valladolid

În 15 meciuri din deplasare Valladolid a inrezistrat 5 victorii, 6 egaluri și 4 înfrângeri, având un golaveraj de 16-16.

Antrenorul echipei Real Valladolid, Miguel Angel Portugal se confruntă cu numeroase absențe, deoarece acestea sunt incă în infirmerie ,Andre Leao, Manu del Moral, Alvaro Rubio, Nikos și Alfaro, cărora s-a alăturat în această săptămană și Oscar.

Pe de cealaltă parte,o veste bună este recuperarea lui Marcelo Silva.

Lotul de 18 al celor de la Valladolid pentru meciul de maine: Kepa, Bruno Varela, Moyano, Chica, Samuel, Juanpe, Marcelo Silva, Hermoso, Tiba, Borja, Guzmán, Juan Villar, Mojica, Rodri, Roger, Rennella, Jose si Renzo Zambrano

  Echipa probabilă:

Real Valladolid: Kepa-Chica, Marcelo Silva, Juanpe, Hermoso-Borja, Tiba, Villar, Mojica-Rennella ,Roger.

Forma: E E I V V

Ponturi pariuri fotbal- Mirandes vs Valladolid

Mirandes primește mâine vizita celor de la Real Valladolid și au ca scop redresarea echipei fiindcă aceasta nu este într-o formă tocmai bună.

În ultimele 6 etape din 18 puncte posibile cei de la Mirandes au reușit să acumuleze doar 3.Ponturi pariuri fotbal- Mirandes vs Valladolid

Premergator meciului cu Valladolid ,Mirandes se află pe locul 14 cu 41 de puncte. Grupul condus de Carlos Terrazas este situat la mijlocul clasamentului fiind liniștiți doar că se află la 10 puncte de retrogradare. Dacă aceștia vor sa tragă la promovare victoria e obligatoriu mâine, Mirandes se află la 6 puncte de play-off .

În ultima etapă Mirandes a reușit doar un rezultat de egalitate, 1-1, la Mallorca.

În ultimele trei jocuri pe care le-au jucat, au pierdut două împotriva celor e la Elche și Girona, unul în deplasare și unul acasă, și au terminat la egaliatate cu  Mallorca.

În 14 meciuri disputate acasă cei de la Mirandes au adunat 18 puncte după 4 victorii, 6 egaluri și 4 victorii cu un golaveraj,  20-13.

  Echipa probabilă:

Mirandés: Raúl Fernández, Gorka Kijera, Alex Ortiz, Ernesto Galán, Iñigo Eguaras, Oyarzun, Rúper, Daniel Provencio, Ion Vélez, Sangalli, Alex García.

Forma: E I I I E

Statistici:

  • Valladolid a câștigat ultimele 2 meciuri.
  •  Valladolid este neînvinsă de 5 partide disputate în deplasare.
  •  Valladolid a reușit cel puțin un gol în ultimele 2 meciuri.
  •  Valladolid a reușit cel puțin un gol în ultimele 3 partide disputate în deplasare.
  •  Mirandes a marcat cel puțin un gol în ultimele 2 partide.
  •  Mirandes a marcat cel puțin un gol în ultimele 2 meciuri de acasă.
  •  Mirandes a pierdut ultimele 2 meciuri de acasă.
  •  Mirandes nu a fost în măsură să câștige unul din ultimele 3 meciuri de acasă.

În ultimele 3 meciuri directe Valladolid a câștigat 2 dintre ele iar unul s-a terminat la egalitate.

Ponturi pariuri fotbal- Mirandes vs Valladolid

Valladolid castiga- cota 2.75 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply