Pronosticuri fotbal Columbia vs Ecuador – 6 ponturi esentiale

Pronosticuri fotbal Columbia vs Ecuador – 6 ponturi esentiale

Baranquilla: 32-33 de grade Celsius la amiază, umiditate undeva peste 60 %, temperatura resimțită sau “sensacion termica” 37 de grade… Este momentul din zi când Columbia și Ecuadorul vor lua startul în partida din preliminariile Campionatului Mondial 2018. “En Barranquilla el calor es muy fuerte. Desde ya empezaremos a trabajar en la hidratación” – cam clară declarația fundașului ecuadorian Frickson Erazo. Los Cafeteros vs La Tri se anunță drept un meci greu, dur, cu miză și fără favorite. Să trecem acum la treabă: Pronosticuri fotbal Columbia vs Ecuador – 6 ponturi esentiale, preliminarii Campionatul Mondial 2018, zona CONMEBOL, etapa cu numărul 6, 29 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favorita ta in Columbia vs Ecuador, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Meciul dintre Columbia și Ecuador se poate rezuma în șase puncte:

  1. Atacul columbienilor bazat pe Cuadrado, James, Bacca speră să fie cât mai inspirat. Ecuadorienii vor contra tot ceea ce înseamnă lansări, diagonale, driblinguri, demarcări.
  2. Eficacitatea este importantă pentru ambele echipe, columbienii venind după un meci foarte reușit din acest punct de vedere contra Boliviei
  3. Christian Noboa poate fi omul numărul unu al oaspeților, iar mijlocașul ecuadorian poate rivaliza în execuții cu titrații jucători ai columbineilor
  4. Jocul pe benzi este un atu pentru oaspeți, iar gazdele trebuie să contreze jucători de clasa precum Montero sau Antonio Valencia, ultimul putând fi titular
  5. Căldura sufocantă care va afecta ambele echipe. De notat că la gazde sunt jucători obișnuiți cu această climă, dar james Rodriguez de exemplu nu se poate concentra la Baranquilla
  6. Tactica adoptată de gazde pentru a bloca contrele ecuadorienilor, cunoscuți pentru acest stil de joc. Absența lui Caicedo va conta enorm în jocul aerian. Ambele echipe trebuie să evite loviturile libere din zona careului.

Pronosticuri fotbal Columbia vs Ecuador – 6 ponturi esentialeColumbia s-a relansat în cursa pentru calificarea la Mondiale. Los Cafeteros au luat trei puncte în Bolivia și cu un total de șapte puncte speră să între în TOP 5.  Băieții lui Pekerman s-au mobilizat și duetul James-Bacca completat bine de Cuadrado și-a făcut treba încă din prima repriză.

Un penalty provocat de către Jeison Murillo a relansat partida cu tornadă verde ingheisundu-i serios pe columbieni. Ospina a fost însă în zi bună, iar Marlos Moreno și Edwin Cardona s-au completat perfect pentru o victorie prețioasă. Pekerman a reușit să își păstreze postul și Columbia se descurcă chiar și în plină reconstructive.

Este de așteptat că atitudinea columbienilor să fie mai agresivă decât ce au “prezentat” în primele patru meciuri ale competiției. Scopul în meciul de azi este de a recupera punctele pierdute împotriva Argentinei tot la Barranquilla. Se speră ca James și Cuadrado să își fi refăcut forțele și să poata juca la capacitate maximă alături de Carlos Bacca.

Pronosticuri fotbal Columbia vs Ecuador – 6 ponturi esentiale

Pronosticuri fotbal Columbia vs Ecuador – 6 ponturi esentialeEcuador vine la acest meci după un 2 la 2 pe teren propriu împotriva Paraguayului. Echipa a resimțit absențele lui Miller Bolanos și Felipe Caicedo, dar este în continuare lider în calasament cu 13 puncte strânse în 5 etape. Gustavo Quinteros a reușit să își mobilizeze jucătorii care, conduși de Paraguay cu 2 la 1, au revenit în ultima jumătate de ora și au smuls efectiv un punct.

La Tri va încerca un meci cât mai tacticizat în Columbia, căldura și umezeală fiind adversari redutabili. Juan Carlos Paredes este așteptat să revină în primul 11, iar noua vedetă Juanito Cazares, jucător la Atletico Mineiro, își va păstra locul în ofensivă.

„Trebuie să ni se dea mai mult credit pentru că în meciul cu Paraguay am crezut în noi și am avut forța de a reveni. A fost o lecție bună, ceea ce s-a întâmplat și pierderea punctelroa venit totuși într-un moment rezonabil. Împotriva Columbiei va fi un joc total diferit” a declarant fundașul central Frickson Erazo, cel supranumit El Elegante!

Primul 11 ar putea fi următorul:

Columbia: David Ospina; Santiago Arias, Óscar Murillo, Jeison Murillo, Farid Díaz; Abel Aguilar, Daniel Torres, Juan Cuadrado, James Rodríguez; Carlos Bacca, Dayro Moreno

Ecuador: Esteban Dreer; Juan Carlos Paredes, Frickson Erazo, Jorge Guagua, Walter Ayoví; Pedro Quiñónez / Alex Bolaños, Christian Noboa, Fidel Martínez, Jefferson Montero; Juan Cazares, Enner Valencia

Pronosticuri fotbal Columbia vs Ecuador – 6 ponturi esentiale

Meci nul, X solist, cota 3.40 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol marcat Ecuador, cota 1.60 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Ambele marcheaza, cota 2.00 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Christian Noboa marcator, cota 12.00 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply