Pontul zilei Andrei 9 Mai, Aston Villa – West Ham

62

Aston Villa – West Ham

In aceasta dupa-masa vom avea o partida interesanta intre Aston Villa si West Ham
Aston Villa este genul de echipa careia e frumos sa ii urmaresti meciurile, pentru ca au un joc spectaculos, indiferent ca sunt abia pe locul 14 cu 35 de puncte obtinute in 35 de partide, au avut probleme mari cu accidentarile si absentii. Aston Villa in ultimele 5 partide a obtinut 7 puncte, asta in conditiile in care a luat bataie de la Manchester United cu 3:1 si de la Manchester City cu 3:2, au remizat cu QPR si au invins pe Tottenham si Everton. La Aston Villa nu avem absenti multi importanti, doar pe Baker si Clark, in rest mai sunt accidentati Herd si Kozak.
De cealalta parte, West Ham nu mai are nici un obiectiv sezonul acesta, aflandu-se la 11 puncte de un loc in Europa League si la 14 de un loc retrogradabil, iar in Premier League se vor mai juca doar 3 etape. West Ham se afla in acest moment pe locul 9 cu 47 de puncte obtinute in 35 de etape, iar forma lor din ultimele 5 etape nu prea spune nimic, au doar 5 puncte obtinute si au invins-o doar pe ultima clasata Burnley. La West Ham vor lipsi jucatori foarte importanti: Carroll, Tomkins, Sakho, Reid si Demel.
In concluzie: Aston Villa este echipa care are pentru ce lupta, sunt doar la 2 puncte de un loc retrogradabil si cred ca Benteke isi va arata inca o data valoarea individuala si isi va duce echipa spre un nou succes.
Pronostic: 1 solist, cu o de 2,15 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 16-15

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here