Pontul zilei Andrei 9 Aprilie, Villarreal – Espanyol

76

Villarreal – Espanyol

In aceasta seara vom avea parte de o partida destul de interesanta intre Villarreal si Espanyol.
Villarreal avea un parcurs impecabil, dar a inceput incet-incet sa isi piarda din moral, nu au mai castigat de o luna, atunci cand bateau pe Celta Vigo cu 4:1, de atuncia au luat bataie de la Sevilla si au remizat cu Valencia si Sevilla. Este de specificat ca Villarreal si-a luat bataie de la Sevilla de 3 ori in luna Martie. In acest moment ei se afla pe locul 6 cu 50 de puncte obtinute in 29 de partide, cu un golaveraj pozitiv, 43:26, ei trebuie sa castige aceasta partida, tinand cont ca trebuie sa-si apare locul de Europa League, iar Espanyol nu are nici o emotie ca va retrograda.
De cealalta parte, Espanyol era plasata pe primele 7 locuri la inceputul sezonului, dar accidentarile i-au macinat si se afla in acest moment pe locul 12 cu 35 de puncte obtinute in 29 de partide, nu mai au nici o sansa la un loc de Europa, dar nici nu stau emotii pentru retrogradare. In ultimele 5 etape, Espanyol a obtinut 5 puncte, a remizat cu Elche, La Coruna si Atletico Madrid si au invins pe Cordoba cu un 1-0 chinuit. Forma lor din deplasare nu spune prea multe, au doar 2 victorii, cu Malaga, scor 0-2 si cu Vallecano, scor 1:3
In concluzie: Cred ca Villarreal va castiga clar acest meci si se va distanta la 8 puncte de Malaga
Pronostic: Villarreal -1 (HANDICAP), cu o cota extrem de interesanta la Sporingbet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here