Pontul zilei Andrei 29 Aprilie, Cesena – Atalanta

71

Cesena – Atalanta

In aceasta seara vom avea parte de un meci interesant intre Cesena si Atalanta
Cesena nu a demonstrat nimic in acest sezon si cel mai probabil vor retrograda, pentru ca jocul lor este foarte slab, au doar o victorie in ultimele 11 meciuri, iar pe teren propriu au doar 3 victorii, cu Parma, Lazio si Udinese. In ultimele 5 meciuri de pe teren propriu au obtinut doar 5 puncte asta in conditiile in care au jucat cu Juventus, Udinese, Palermo, AS Roma si Chievo. Totusi Cesena are foarte multi jucatori accidentati: Valzania, Marilungo, Tabanelli, Pulzetti, Magnusson si Ze Eduardo suspendat. Despre Cesena nu putem spune nimic, jocul lor este unul defensiv si au doar 29 de goluri marcate in 32 de partide, nici macar media de un gol pe meci. Este de specificat faptul ca in ultimele 5 etape au obtinut doar 2 puncte si au moralul scazut.
De cealalta parte, Atalanta se afla intr-o forma foarte buna, au obtinut 6 puncte in ultimele 5 partide si au remizat la Napoli, AS Roma si pe teren propriu cu Empoli, echipa care se bate la retrogradare, au pierdut cu Torino intr-un meci foarte bun facut de ambele echipe si au castigat cu Sassuolo, scor final 2:1. Pe teren strain, Atalanta nu a aratat mare lucru, au doar 2 victorii cu AC Milan si Cagliari si in ultimele 5 partide jucate in deplasare au obtinut 3 puncte, dar au avut un program infernal: AS Roma, Napoli, Parma, Juventus si Fiorentina. La echipa din Bergamo vor lipsi doar 3 jucatori: Raimondo, Cherubin si Denis. Cu o victorie, Atalanta ar scapa de orice grija in privinta retrogradarii.
In concluzie: Atalanta este echipa mult mai in forma si mai puternica, pe cand Cesena se afla cu moralul la pamant si au o groaza de jucatori accidentati.
Pronostic: 2 solist, cu o de 2,70 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 12-11

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here